• Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602
  • Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAthena

Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602

Το Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με τη λεπτή και αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε και να σερβίρετε φαγητό με άνεση και στυλ. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμί
25170
5202758106026
4,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053

Ανανεωμένο και λειτουργικό, το Nava acer κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 2mm 13,5cm 3τεμ 10-127-053 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κομψός σχεδιασμός και ανθεκτική κατασκευή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε τραπέζι. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,75 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με ξύλινη λαβή 17cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το φιλετάρισμα των τροφίμων σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η ανοξείδωτη λάμα του μαχαιριού είναι ανθεκτική και αιχμηρή, ενώ η ξύλινη λαβή του προσφέρει άνεση και εργονομία κατά τη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό εργαλείο για την κουζίνα σας!
Τιμή 2,91 €

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
Τιμή 3,24 €

Nava acer πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19,5cm 1τεμ

Iδανική πρόταση για το καθημερινό ή επίσημο δείπνο με τους καλεσμένους σας το πιρούνι φαγητού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και με κλασσικό, λιτό σχεδιασμό από την εταιρεία Nava.

Τιμή 0,72 €

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων caresse spring 2x45μεζ 2x1035ml

Αφράτη μαλακία και απαλότητα που διαρκεί. Αφήστε την Lenor Caresse Spring να αγκαλιάσει τα ρούχα σας με το απαλό άρωμά της και τη μακρά διάρκειά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία πλύσης που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 7,93 €

Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009

Ο Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009 είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε εύκολα και γρήγορα την καθαριότητα των κολοκύθιων σας. Με τον εξαιρετικά αποτελεσματικό σχεδιασμό του, ο κολοκυθοκαθαριστής αυτός θα σας εξασφαλίσει άψογα αποτελέσματα και θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία στην καθημερινή σας κουζίνα!
Τιμή 1,68 €

Tesori αφρόλουτρο thalasso therapy 500ml

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με τις μοναδικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού στο σώμα και το μυαλό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και φρεσκάδας. Πλούσιο σε εκχυλίσματα από φύκια, μέταλλα και ιχνοστοιχεία περιποιείται και θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 3,84 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο spray 750ml

Το Klinex Hygiene με σύνθεση χωρίς χλώριο είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, εξουδετερώνει ιούς και το 99,9% των βακτηρίων.

Τιμή 2,79 €