• Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ
  • Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBio paper

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

11439
5206492013459
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,47 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός βοδινού 12τεμ

Ο κλασικός κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 1,99 €

Alster χαρτάκια για στριφτό τσιγάρο slim 50τεμ

Το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους απολαμβάνουν το κάπνισμα. Με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική αντοχή, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία κάπνισης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία κάπνισης με το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ!
Τιμή 0,15 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €