• Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ  - 1
  • Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAssos

Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το πρακτικό κορδόνι, θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα απορρίμματα σας με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη μυρωδιά να εισβάλει στον χώρο σας, επενδύστε στις Assos σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα.
21050
522966
3,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές με χερούλια 46x50cm 24lt 30τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων με χερούλια Easy Pack είναι ανθεκτικές χάρη στην ποιότητα του υλικού και την αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διαθέτουν πρακτικά χερούλια που διευκολύνουν το κλείσιμο και τη μεταφορά των απορριμμάτων και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 1,07 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 80x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και ασφαλές κλείσιμο, σας εξασφαλίζουν την άνεση και την ευκολία που χρειάζεστε στην καθαριότητα του χώρου σας. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την αξιοπιστία και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on invisible care floral touch 50ml

Το αποσμητικό Dove Invisible Floral είναι αόρατο σε 100 χρώματα. Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα. Αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Τιμή 2,03 €

Θερμός μπριγκέτα ξυλοκάρβουνο 10kg

Μπρικέτες από ξυλοκάρβουνα, το ιδανικό υποκατάστατο του ξύλου ή του κάρβουνου καθώς είναι στερεές και συμπαγείς και ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι η χαμηλή περιεχόμενη υγρασία, αλλά και ο πιο αργός ρυθμός καύσης, κάτι που σας εξασφαλίζει οικονομία.Αφήνουν ελάχιστα υπολείμματα στάχτης και ένα από τα οικολογικότερα χαρακτηριστικά τους είναι η σχεδόν απουσία καπνού κατά την καύση τους.

Τιμή 18,54 €