• Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ  - 1
  • Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAssos

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο βαριά απορρίμματα με άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τις Assos σακούλες σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της ευκολίας στον χώρο σας!
21053
522969
5,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ

Οι Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τη μεγάλη διάστασή τους, είναι ο τέλειος σύμμαχος στον καθαρισμό του χώρου σας. Απορρίψτε τα απορρίμματα με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να σκέφτεστε για την αντοχή της σακούλας. Αποκτήστε τις Sanitas smart σακούλες απορριμμάτων τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,56 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Bu deo spray αποσμητικό σώματος wild 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της B.U. σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,51 €

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Κύκλωψ σιδερόπανο με λάστιχο flexy 140x52cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Cyclops, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 52cm

Τιμή 3,62 €