• Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ
  • Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ
  • Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ
  • Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAssos

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
21052
522975
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με λαβές 64x71cm 60lt 12τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 64cm

Πλάτος: 71cm

Τιμή 0,93 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματική 80x110cm 10τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας με τις αρωματικές σακούλες 80x110cm! Απολαύστε την άριστη ποιότητα και τη μοναδική απόδοση που προσφέρουν αυτές οι σακούλες, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ευχάριστη!
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Amita motion φυσικός χυμός 1lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,62 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Klinex χλωρίνη pro formula με λεμόνι 5lt

Η Klinex Professional Ultra Extra Power Lemon είναι παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα λεμόνι κατάλληλη για καθαρισμό και απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, όπως μεγάλες επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες και δάπεδα . Η σύνθεσή της σε μορφή gel προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες προσφέροντας προστασία που διαρκεί περισσότερο. Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων. Κατάλληλη και για λεύκανση ρούχων. Με εγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

  • Eπαγγελματικές συνθέσεις για την σειρά Pro Formula
  • Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει
  • Σύνθεση σε μορφή gel για καλύτερη εφαρμογή
  • Με άρωμα λεμόνι
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων
  • Με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Τιμή 12,08 €