• Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 1
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 2
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 3
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 4
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 5
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 1
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 2
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 3
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 4
  • Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ Alufix - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο κάθε event! Με το μοναδικό τους design και την ποιότητα της εταιρίας Alufix, θα κάνουν κάθε σας γεύμα μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
7511
9001376019963
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 16cm

Τα χάρτινα πιάτα 10τεμ 16cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ. Με το μέγεθος τους να είναι 16cm, προσφέρουν αρκετό χώρο για να απολαύσετε το γεύμα σας άνετα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στιλ και την ποιότητα αυτών των χάρτινων πιάτων.
Τιμή 0,40 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι περιβαλλοντικά φιλικά και προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση. Με την εγγύηση της εταιρίας Luxbio, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διαφορά στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,60 €

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 19,5cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 19,5cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα πιάτα Luxbio είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση στο τραπέζι σας. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα πιάτα Luxbio θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο event σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίσ
Τιμή 0,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Madona γάντια γενικής χρήσης large

Τα Madona γάντια γενικής χρήσης large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε καθημερινή εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς και άνετοι σε κάθε κατάσταση.
Τιμή 0,56 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO! Απολαύστε τη γεύση του κλασικού καπνού σε κάθε τζούρα, με 20mg νικοτίνης για μια έντονη απόλαυση. Με δυνατότητα 600 τζούρες, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 6,75 €

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €

Lux σαπούνι velvet touch 80gr

Σαπούνι Velvet Glow με άρωμα από νότες λευκών λουλουδιών όπως γιασεμί & γλυκερίνη για απαλό και αρωματικό δέρμα.

Τιμή 0,41 €