• Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
  • Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και ευκολία. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτά τα πιάτα είναι ιδανικά για κάθε είδος εκδήλωσης ή πάρτυ. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα θα κλέψουν την παράσταση και θα κάνουν κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη.
13408
9001376020044
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ

Τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το περιβάλλον και την πρακτικότητα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα πιάτα παρέχουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα πλαστικά πιάτα. Απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση, γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα τώρα και απολαύστε μια πιο βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,34 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €

Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο κάθε event! Με το μοναδικό τους design και την ποιότητα της εταιρίας Alufix, θα κάνουν κάθε σας γεύμα μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Piltsis σαλτσα ζυμαρικων 360gr θυμαρι & ριγανη & βασιλικο

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών 360gr με θυμάρι, ρίγανη και βασιλικό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση των μυρωδικών της και την ποιότητα της Piltsis, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας σε μια απόλαυση γεύσης και αρώματος. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 2,17 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 5,14 €

Vellis σιδερόπανο 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Vellis, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 4,19 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού