• Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 1
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 2
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 3
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 4
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 5
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 1
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 2
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 3
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 4
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ Bio paper - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBio paper

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ

Τα μαύρα χάρτινα καλαμάκια freddo της εταιρίας Bio paper είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας ρουτίνα. Με μήκος 19cm και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους ρόφημα. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και περιβαλλοντική συνείδηση χρησιμοποιώντας αυτά τα eco-friendly χάρτινα καλαμάκια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας με τα Bio paper καλαμάκια!
14028
5206492014388
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός λαχανικών 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για σουβλάκια σχάρας 50gr

Απολαύστε τη γεύση της παραδοσιακής μαρινάδας σουβλάκι με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ 50gr! Φτιαγμένο με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα δώσει μια μοναδική γεύση στα σουβλάκια σας. Απλά προσθέστε το μίγμα στα κομμένα κρέατα σας και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,41 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές ντεκαφεϊνέ 200gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFÉ® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ:

2 (5γρ) κουταλάκι του γλυκού NESCAFÉ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Αν θέλουμε γάλα το προσθέτουμε στο τέλος.

ΓΙΑ ΚΡΥΟ:

2 κουταλάκια γλυκού καφέ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 30ml (5 κουταλιές της σούπας).

Τιμή 10,78 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €