• Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
  • Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

7515
9001376028613
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 50τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοντέρνο πολυγωνικό τους σχήμα, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία φαγητού σας με τα Alufix πιάτα!
Τιμή 3,19 €

Lariplast πιάτα πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα νο3 23cm 20τεμ

Τα πλαστικά πιάτα Lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Με μέγεθος 23cm και επαναχρησιμοποιήσιμο σχεδιασμό νο3, είναι οι πλέον βιώσιμες πιάτα για το περιβάλλον. Ανθεκτικά και πρακτικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα των Lariplast πιάτων!
Τιμή 2,56 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Alufix, αυτά τα μπωλ προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στη βιοδιασπώμενη τους φύση. Με το συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών, τα Alufix μπωλ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα, και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 60τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,27 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Τιμή 1,86 €