• Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 Athena - 1
  • Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 Athena - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAthena

Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607

Το Athena μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ 10-607 είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο για το σερβίρισμα των γλυκών σας. Με ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μαχαίρι θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι dessert τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σέρβιρισμα γλυκών!
25168
5202758106071
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Novatex σετ μαχαίρια φαγητού lux 3τεμ

Το σετ μαχαιριών φαγητού Novatex Lux 3τμχ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αιχμηρή λεπίδα τους και την άνετη λαβή, θα απολαύσετε κομψότητα και λειτουργικότητα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ μαχαιριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε γεύμα.
Τιμή 3,59 €

Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ατσάλινο κρέατος με ξύλινη λαβή 17cm 1τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια κοπής. Με αυτό το μαχαίρι, η προετοιμασία των φαγητών θα γίνει πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,01 €

Yamamoto κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ψηλό

Η Yamamoto κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ψηλό είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κουτάλι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με το μοντέρνο και κομψό του σχεδιασμό, αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το Yamamoto κουτάλι φαγητού σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 1,15 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, σε συνδυασμό με την εργονομική σχεδίαση και τη μαύρη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους κοπή, ψιλοκομμένα λαχανικά και κρέας. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,45 €

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτικό άρωμα και μεταξένια απαλότητα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό κόκκινα φρούτα & γιασεμί! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μακρά διάρκεια της φρεσκάδας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για μια αίσθηση απαλότητας που διαρκεί.
Τιμή 3,77 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT)

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) είναι οι τέλειες πατάτες που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση που σας κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, αυτές οι πατάτες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με φίλους σας σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα τις RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,68 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 1kg

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 6,60 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,72 €