• Alufix σακούλα ρολό 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll Alufix - 1
  • Alufix σακούλα ρολό 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll Alufix - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix σακούλα ρολό 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll

Η σακούλα Alufix 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τώρα την Alufix σακούλα ρολό και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
20259
9001376020983
3,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσάντα β μπλε 50cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 2,56 €

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Olympus σακούλα απορριμμάτων με κορδόνι recycled 52x75cm 10τεμ

Η σακούλα απορριμμάτων Olympus διαθέτει κορδόνι για εύκολη χρήση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό. Με διαστάσεις 52x75cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αγοράστε τώρα για μια πιο οικολογική και βιώσιμη επιλογή!
Τιμή 0,85 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο37 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο37 της Elpa Plast είναι το ιδανικό προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και στυλ. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα τη σακούλα ρολό φανελάκι νο37 της Elpa Plast και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr

Ανακαλύψτε τη γεύση του αγαπημένου Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr. Ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr!
Τιμή 0,66 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,24 €

Zewa wisch & weg extra lang χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιότητα αυτού του χαρτιού κουζίνας, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητικό, δεν κόβεται και είναι αξιόπιστο. Το σχέδιό του αλλάζει συχνά για να δίνει στο σπίτι σας μια όμορφη πινελιά με τετράχρωμα μοτίβα. Πέρα από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απαλό χαρτί κουζίνας σαν κομψές χαρτοπετσέτες.

Τιμή 7,80 €

Twix σοκολάτα 5x50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 2,79 €
  • Πακέτο

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 30gr

Κάποιοι τις αποκαλούν «ραντεβουδάκια». Άλλοι απλά «ραντεβού». Κάποιοι άλλοι «φιλάκια». Όπως και αν τις αποκαλούν όμως, ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να μην έχει δοκιμάσει τις μοναδικές ροζ αρωματικές παστίλιες της ΒΙΑΠ MENTEL και να μην τις έχει συνδέσει με μία προσωπική του στιγμή. Δεν είναι απλά παστίλιες. Είναι η γλυκιά ιστορία της Ελλάδας!

Τιμή 0,78 €