• Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ
  • Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAssos

Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την καθαριότητα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα στο βάρος, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη!
21049
522967
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία των προϊόντων σας από τη βροχή και τη σκόνη. Με την Elpa Plast σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα φθάσουν ακέραια και ανέπαφα στον προορισμό τους. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει!
Τιμή 2,15 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και πρακτική για καθημερινή χρήση. Με δυνατότητα φύλαξης μεγάλου αριθμού αντικειμένων, αυτή η σακούλα θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε τη σήμερα και ανανεώστε την αποθήκη σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 3,71 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 100lt 8τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, γίγας, κατάλληλες τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,69 €

Knorr σάλτσα αγγλική worcester 1125ml

Η Knorr αγγλική σάλτσα worcester 1125ml είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας με την αυθεντική της γεύση. Με τη συνδυασμό των καλύτερων υλικών και την παράδοση της εταιρίας Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αφήστε τη γεύση της Knorr να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης και απολαύστε κάθε στιγμή του γεύματός σας με τη μοναδική της γεύση.
Τιμή 20,10 €

Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr

Τα Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και τραγανό σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τέλεια υφή, θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,95 €

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

Τιμή 3,97 €