Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Καγιά μπαχαρικά
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Άχνη ζάχαρη με μοναδική και απαλή γεύση. Ιδανική για γλυκίσματα.
Κουρκουμάς της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.
Κάρυ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.
Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Καγιά, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.
Η μουστάρδα σε σκόνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αρωματικά και γευστικά συστατικά στη μαγειρική. Πρόκειται για την αφαιρεμένη την υγρή συμπυκνωμένη μουστάρδα από τα σπόρια μουστάρδας, που στη συνέχεια αλέθονται για να δημιουργηθεί αυτή η σκόνη.
Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Καγιά, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.
Βανίλια ζαχαροπλαστικής Καγιά 5 φιαλίδια σε φάκελο 1,5gr. Η βανίλια δίνει μία γλύκα στα γλυκά και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο. Η βανίλια σε σκόνη κρατάει το άρωμά της καλύτερα σε σχέση με τη βανίλια σε υγρή μορφή.
Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.
Γαρύφαλλο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 10 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.
Κουκουνάρι της εταιρείας Καγιά, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.
Κάρυ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 41 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.
Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.
Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.
Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.
Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.
Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.
Μπούκοβο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.
Το μπέϊκιν πάουντερ της εταιρείας Καγιά, ή αλλιώς η τεχνητή μαγιά είναι μια εξελιγμένη εκδοχή της μαγειρικής σόδας, καθώς περιέχει το οξύ που χρειάζεται για να αποκτήσει η απλή σόδα διογκωτική ικανότητα. Περιέχει επίσης και ελάχιστο άμυλο που απορροφά την υγρασία της. Τη χρησιμοποιούμε για το φούσκωμα (το ανέβασμα) της ζύμης, κυρίως των γλυκών. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και αφράτη υφή στα γλυκά, στα κέικ και τις διάφορες άλλες ζύμες. Πλεονεκτεί γιατί δε χρειάζεται να διαλυθεί σε υγρό, μπορούμε να το προσθέσουμε απευθείας στο αλεύρι. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο προτείνεται σε συνταγές που δεν περιέχουν αρκετά υγρά υλικά. Η δράση του όμως αρχίζει από τη στιγμή που έρθει σε επαφή με τη θερμότητα του φούρνου.
Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.
Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.
Τα μπαχαρικά προσφέρουν ιδιαίτερα, μοναδικά αρώματα και εμπλουτίζουν την γεύση των τροφών μας.
Τα μπαχαρικά προσφέρουν ιδιαίτερα, μοναδικά αρώματα και εμπλουτίζουν την γεύση των τροφών μας.
Το κόκκινο γλυκό πιπέρι (πάπρικα) είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από μια ποικιλία πιπεριάς με ιδιαίτερο άρωμα, χωρίς να είναι καυτερή.
Αποτελεί το βασικότερο μπαχαρικό που χρησιμοποιεί κάθε νοικοκυρά στο σπίτι της διότι ταιριάζει σε πολλές “κουζίνες” (αν όχι σε όλες) και προσθέτει χρώμα και γεύση στα πιάτα.
Τα μπαχαρικά προσφέρουν ιδιαίτερα, μοναδικά αρώματα και εμπλουτίζουν την γεύση των τροφών μας.
Η γλυκιά πάπρικα της εταιρίας Καγιάς χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα ψητών σχάρας, σε σάλτσες, σούπες και κοκκινιστά, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα.
Φρεσκοκομμένα με όλο τους το άρωμα. Τα μπαχαρικά Καγιά είναι αγνά, άριστης ποιότητας και εγγυημένα. Γιατί είναι διαλεγμένα από τις πιο αρωματικές ποικιλίες, από κάθε γωνία της γης.
Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.