• Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
  • Καγιά κακουλέ 5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά κακουλέ 5gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 5 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

12736
5201346406500
1,46 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά ξυνό 50gr

Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.

Τιμή 0,81 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €

Ινδία κουκουνάρι 15gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Ινδία, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 1,56 €

Ήλιος σησάμι μαύρο 45gr

Σουσάμι της εταιρείας Ήλιος, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,54 €

Αποστόλου μαχλέπι τριμμένο 100gr

Η τριμμένη Μαχλέπι της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα του Μαχλέπι της Αποστόλου και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.

Τιμή 6,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on coconut 50ml

Το Dove roll-on coconut 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκοι και αρωματικοί κάθε μέρα. Η εξαιρετική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει άνεση και προστασία για πολλές ώρες, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμα της καρύδας θα σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Αποκτήστε το Dove roll-on coconut 50ml σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,00 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μαύρη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Τιμή 9,03 €