• Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια
  • Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια
  • Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια
  • Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια

Η κόκκινη Καγιά βαφή αυγών είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε χρώμα και γεύση στα αυγά σας. Με τη συσκευασία των 50 αυγών και τα 2 γάντια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα υπέροχες δημιουργίες με τα αυγά σας. Αναδείξτε τον τρόπο μαγειρέματος σας και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την ποιότητα και τη γεύση της Καγιά βαφής αυγών.
7133
5201346800018
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γαλάζιο ελεφαντάκι πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Μια γαλάζια πασχαλινή λαμπάδα με ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι πάνω της θα ήταν μια πολύ γλυκιά και πρωτότυπη ιδέα! Μπορεί να είναι πλακές στο σχήμα του ελεφαντάκι και να διακοσμηθεί με λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτή η λαμπάδα θα ξεχωρίσει σίγουρα στο πασχαλινό τραπέζι!
Τιμή 3,87 €

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών με χαλκομανίες και γάντι

Η συγκεκριμένη βαφή με χαλκομανίες και γάντι της εταιρίας προσφέρει λαμπερό χρώμα και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Με την εφαρμογή των τριών καμπάνων βαφής, τα μαλλιά σας θα λάμψουν και θα αποκτήσουν μια μοναδική όψη. Αποκτήστε τώρα την εμπειρία της επαγγελματικής βαφής στο σπίτι σας και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,18 €

Γαλάζια μπαλαρίνα πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Η λαμπάδα με τη γαλάζια μπαλαρίνα είναι μια όμορφη πασχαλινή λαμπάδα που θα φωτίσει το πάσχα με τον πλούσιο πλακέ σχεδιασμό της. Η λαμπάδα αυτή έχει μια λαμπερή γαλάζια μπαλαρίνα στην κορυφή της, που χορεύει με χάρη και ομορφιά. Το πλακέ της λαμπάδας είναι διακοσμημένο με λουλούδια, πασχαλινά αυγά και άλλα στοιχεία που την κάνουν ακόμα πιο μοναδική. Αυτή η λαμπάδα είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη μπαλαρίνα και θέλουν να έχουν ένα πρω
Τιμή 3,87 €

Κλωστές βαφής αυγών

"Οι κλωστές βαφής αυγών είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικά και όμορφα διακοσμημένα αυγά για το Πάσχα. Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εύκολη στη χρήση, αυτές οι κλωστές θα σας ενθουσιάσουν με τα αποτελέσματά τους. Αποκτήστε τις τώρα και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες με την οικογένεια και τους φίλους σας!"
Τιμή 1,13 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark κλασική 90gr

Mε υπέροχη γεύση κακάο, από σπόρους εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, που ελέγχει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν. Μια σοκολάτα υψηλών απαιτήσεων, πέρα από κάθε προσδοκία.

Τιμή 2,17 €

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
Τιμή 2,45 €

STR8 deo spray red code 150ml

Το STR8 deo spray red code 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Με το αισθησιακό red code άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρισμό σας με το STR8 deo spray red code 150ml.
Τιμή 2,29 €