• Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

6205
5201346305001
7,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Κλείνουμε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε άνοιγμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food κανέλα ξύλο αποξηραμένο 50gr

Η κανέλα ξύλο αποξηραμένο 50gr της Arion food είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση της κανέλας σε κάθε δείγμα. Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα της Arion food και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,26 €

Ήλιος δυόσμος 15gr

Δυόσμος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,85 €

Αποστόλου μείγμα μπαχαρικών garden gourmet 500gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του μείγματος μπαχαρικών Garden Gourmet 500gr της εταιρίας Αποστόλου και απογειώστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας! Με φρέσκα μπαχαρικά που θα δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο, αυτό το μείγμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 7,49 €

Ήλιος γαρύφαλλο τριμμένο 15gr

Ο γαρύφαλλος είναι μία μπαχαρική που προέρχεται από τα άνθη του γαρυφάλλιου δένδρου. Έχει έντονο, γλυκόπικρο και αρωματικό άρωμα, και συνήθως χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες για να προσθέσει ένταση στα πιάτα. Τα γαρύφαλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνταγές, από γλυκά μέχρι αλμυρά πιάτα.

Τιμή 0,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας για επαγγελματική συσκευή 6x800gr

Το Maxi χαρτί κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με βάρος 6x800gr, προσφέρει μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα. Κάντε την καθημερινή σας εργασία στην κουζίνα ευκολότερη με το Maxi χαρτί κουζίνας.
Τιμή 14,62 €

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σπίτι. Με μέγεθος 65x70cm και χωρητικότητα 60lt, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με το αρωματικό άρωμα της λεβάντας, θα δώσουν μια φρέσκια νότα στο χώρο σας και θα κάνουν την καθαριότητα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τις Wisetrade σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 0,73 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού μπανάνα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού με γεύση μπανάνας της AGRIFREDA είναι η τέλεια προσθήκη στο αγαπημένο σας παγωτό. Με την εκλεκτή γεύση της μπανάνας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τη γλυκιά μυρωδιά και την απαλή υφή του να σας κατακτήσουν και να σας κάνουν να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΜΠΑΝΑΝΑ) τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,83 €
Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Κανονική τιμή 3,59 € Τιμή 3,05 €
  • -0,54 €
  • -0,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού