• Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά μουστάρδα 500gr

Η μουστάρδα Καγιά είναι ένα δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα, με γεύση που θυμίζει την παραδοσιακή ελληνική μουστάρδα. Συνήθως προσφέρεται σε μικρά βαζάκια των 100gr ή 200gr, αλλά υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 500gr για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ποσότητα. Η μουστάρδα Καγιά είναι ιδανική για να συνοδεύσετε πιάτα όπως λουκάνικα, μπριζόλες ή σάντουιτς.
11163
5201346401611
4,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος βανίλια 30x3gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 3,19 €

Macao κακουλέ 8gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Macao σε συσκευασία 8 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 0,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Pyrox fik spiral φιδάκι 10τεμ

Το PYROX SPIRAL ACTIVE είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Για τη διασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερους χώρους, ανάψτε, κατ' αναλογία, περισσότερες σπείρες κατά των κουνουπιών.

Τιμή 1,71 €

Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml

Το Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με τη δύναμη του ξυδιού, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Svelto aceto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πλυσίματος πιάτων.
Τιμή 2,42 €

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Stamos τυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση της γεύσης με την σύγχρονη ανάγκη για γρήγορη και εύκολη λύση για ένα γευστικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την και αφήστε τη γεύση της να σας κερδίσει!
Τιμή 4,89 €