• Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 6
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά αμμωνία 28gr Καγιά μπαχαρικά - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά αμμωνία 28gr

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Καγιά, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και ψωμιά.

Tip: Η μαγειρική αμμωνία έχει πολύ καλή καθαριστική δράση, τόσο στην κουζίνα, όσο και στα έπιπλα ή τα χαλιά σας. Κρατήστε λοιπόν το σακουλάκι που πήρατε για τα κουλουράκια και χρησιμοποιήστε την αμμωνία διαλυμμένη σε νερό για να καθαρίσεετε λεκέδες σε υφάσματα, αλλά και το φούρνο σας.

12734
5201346100286
0,24 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα μιξ για μπιφτέκια βάζο 40gr

Η μαγεία της γεύσης στο πιάτο σας με το Ματίνα μιξ για μπιφτέκια! Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα. Ανακαλύψτε τη μυστική συνταγή που θα κάνει τα μπιφτέκια σας απαλά και νόστιμα, και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την απόλυτη γευστική εμπειρία. Απλά προσθέστε το Ματίνα μιξ στη συνταγή σας και αφήστε τη γεύση να μιλήσει από μόνη της!
Τιμή 1,63 €

Ματίνα κουρκουμάς 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Matina σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,30 €

Αποστόλου μείγμα μπαχαρικών garden gourmet 500gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του μείγματος μπαχαρικών Garden Gourmet 500gr της εταιρίας Αποστόλου και απογειώστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας! Με φρέσκα μπαχαρικά που θα δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο, αυτό το μείγμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 7,49 €

Ινδία κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,50 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp ταφ σταυρός 3 θέσεων λευκό

Ο λευκός ταφ σταυρός 3 θέσεων της Eurolamp είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αυτός ο ταφ σταυρός θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,14 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό αναπτήρα. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Bic, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα ένα αναπτήρα που λειτουργεί άψογα σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον Bic αναπτήρα mega multi 1τεμ τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 4,06 €