• Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
  • Καγιά μαχλέπι 5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά μαχλέπι 5gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Καγιά μαχλέπι 5gr από την εταιρία Καγιά μπαχαρικά. Με εκλεπτυσμένο άρωμα και γεύση που ξεχωρίζει, αυτό το προϊόν θα σας μαγέψει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας συναρπάσει.
12739
5201346406494
0,64 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα δυόσμος 20gr

Δυόσμος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,81 €

Ματίνα μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 1,29 €

Ματίνα ξυνό 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Τιμή 0,89 €

Ινδία μοσχοκάρυδο 20gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Ωμέγα νισεστές 425gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,15 €

Cheetos γαριδάκια πακοτίνια με τυρί 125gr

Τα Cheetos πακοτίνια 125gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την απίστευτη γεύση του τυριού, τα Cheetos πακοτίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα Cheetos πακοτίνια!
Τιμή 1,82 €

Melissa κοφτό 500gr

Το κοφτό μακαρόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιμες συνταγές (π.χ.

με χταποδάκι).

Χρόνος βρασμού: 9-11 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,10 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €