• Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 6
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr Καγιά μπαχαρικά - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 10 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

12735
5201346100330
0,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία σουμάκ 45gr

Σουμάκ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,65 €

Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μαγειρευτική προσπάθεια. Απολαύστε τη μυστηριώδη γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το τριμμένο μπαχάρι από την Ινδία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας τώρα!
Τιμή 1,56 €

Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr

Το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τον πλούσιο και αρωματικό του χαρακτήρα, το μοσχοκάρυδο αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα σας.
Τιμή 1,15 €

Καγιά κόκκινο πιπέρι γλυκό 100gr

​Η γλυκιά πάπρικα της εταιρίας Καγιάς χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα ψητών σχάρας, σε σάλτσες, σούπες και κοκκινιστά, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα.

Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Primo ταινία υφασμάτινη λευκή 48mm x 10mt

Η λευκή ταινία υφασμάτινη Primo διαστάσεων 48mm x 10μέτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εύκολα και γρήγορα κάθε εργασία. Αποκτήστε την Primo ταινία υφασμάτινη τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,05 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 3,97 €

Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml

Το Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η τέλεια λύση για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα των συσκευών styling. Αποκτήστε μαλλιά λαμπερά και υγιή με το Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml!
Τιμή 4,62 €

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 2τεμ

Πολυ απορροφητικό ρολό κουζίνας 3 φλυλλων, με αεροκυψέλες και τυπωμένο σχέδιο φρούτων σε μπλέ χρωμα , σε συσκευασία των 2 ρολών ,λευκό γκοφρέ , δεν αφήνει χνούδι.

Τιμή 1,25 €