• Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
  • Καγιά ξυνό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά ξυνό 50gr

Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.

6204
5201346100507
0,81 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Κλείνουμε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε άνοιγμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,07 €

Ήλιος τζίντζερ βάζο 30gr

Τζίντζερ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Η σκόνη τζίντζερ παράγεται από τη ρίζα της πιπερόριζας και αποτελεί ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται στην μαγειρική, στο τσάι είτε ως συστατικό σε διάφορες γλυκές παρασκευές. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές του ιδιότητες, ενώ η ρίζα του βοτάνου είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού.

Τιμή 1,62 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο καυτερό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό, γνωστό και ως "κόκκινο chili powder," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από διάφορες πιπεριές Capsicum annuum, οι οποίες είναι γνωστές για την καυτή και πικάντικη γεύση τους. Το κόκκινο πιπέρι καυτερό παρέχει ένα έντονο καυτερότητα σε μια ποικιλία συνταγών.

Συχνά χρησιμοποιείται σε πιάτα όπως κάρυ, μαρινάτες, σάλτσες, και πικάντικα φαγητά γενικά. Μπορεί να προστεθεί στο μαγείρεμα για να προσδώσει έντονη γεύση και πικάντικο αρωματικό προφίλ.

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και σε κόκκους. Ο βαθμός της καυτερότητάς του μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο παρασκευής. Είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με προσοχή, καθώς μπορεί να είναι πολύ καυτερό αν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά.

Τιμή 1,34 €

Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr

Το Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την πλούσια γεύση και την αρωματική νότα του, το πιπέρι της εταιρίας Ήλιος θα αναβαθμίσει κάθε φαγητό σας. Απολαύστε τη γεύση της πικάντικης πιπεριάς σε κάθε μπόλικο και ανακαλύψτε τον τρόπο για να δώσετε ένταση στις γεύσεις σας. Μην χάσετε αυτό το απαραίτητο μπαχαρικό στην κουζίνα σας και απογειώστε κάθε γεύμα σας με το πιπέρι της εταιρίας Ήλιος!
Τιμή 2,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Lariplast ποτήρι freddo διάφανο 300ml No504 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,60 €

Lavazza espresso qualita rossa 250gr

Ένα μοναδικό χαρμάνι από κόκκους Robusta και Arabica με αρωματική, λεία και αρμονική γεύση.

Χρυσή κρέμα, ζεστό χρώμα και άρωμα από αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα.

Τιμή 5,86 €

Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt

Αναζωογονητική γεύση λεμονιού που ξυπνάει τις αισθήσεις. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt και ανανεώστε τον εαυτό σας με κάθε γουλιά. Μια απόλαυση γεμάτη φρεσκάδα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε.
Τιμή 1,50 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm

Ο καθαριστής δαπέδου Spiangiacqua 33cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική του απόδοση και αξιοπιστία, θα μπορείτε να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης!
Τιμή 1,84 €