• Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr

Το τριμμένο Καγιά πιπέρι βάζο 60gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την απαλή του γεύση και την έντονη αρωματική του νότα, θα δώσει μια μοναδική γευστική εμπειρία σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Αφήστε το Καγιά πιπέρι να αναδείξει τις γεύσεις και να κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γαστρονομική σας εμπειρία!
12744
5201346400218
2,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος κανέλλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 0,89 €

Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr

Το λευκό πιπέρι Ήλιος σε χονδρή μορφή 35gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη φρεσκάδα και την έντονη γεύση του, το πιπέρι Ήλιος θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Λευκού Πιπεριού Ήλιος και αναβαθμίστε τις γευστικές απολαύσεις σας!
Τιμή 2,00 €

Ήλιος πιπέρι τριμμένο 40gr

Το γνωστότερο από τα μπαχαρικά, προέρχεται από το φυτό πέπερι. Έχει ιδιαίτερα καυστική γεύση και σχεδόν σε όλες τις συνταγές είναι απαραίτητη η προσθήκη του. Αρωματίζει και δίνει νόστιμη γεύση στα φαγητά.

Τιμή 1,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr

Το Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τη μοναδική του αίσθηση και γεύση, θα δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα στα φαγητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερο!
Τιμή 1,07 €
Maxi χαρτομάντηλα τσέπης 10τεμ Maxi χαρτομάντηλα τσέπης 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Maxi χαρτομάντηλα τσέπης 10τεμ

Maxi χαρτομάντηλα τσέπης για απαλότητα και ευκολία στην καθημερινή χρήση και τις καθημερινές ανάγκες.

Κανονική τιμή 0,92 € Τιμή 0,90 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €