• Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr Καγιά μπαχαρικά - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr

Οι Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το μαγείρεμά σας! Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες πατάτες. Απολαύστε την πλούσια γεύση τους και δώστε νέα διάσταση στα γεύματά σας με τους Καγιά πουρές πατάτας στιγμής!
24824
5201346406982
2,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr πουρές snack pot μπέικον & κρεμμύδι 51gr

Γρήγορο και χορταστικό σνακ. Χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστό πουρέ με μπέικον και κρεμμύδι μέσα σε μόνο 5'.

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Maggi πουρές πατάτας 500gr

Φτιαγμένος από εκλεκτές πατάτες, ψημένες και κομμένες σε νιφάδες, είναι ιδανικός για κάθε χρήση. Απολαύστε τον πουρέ πατάτας MAGGI σαν συνοδευτικό, σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή χρησιμοποιήστε τον για πανάρισμα και άλλες δημιουργίες.

Τιμή 5,69 €

Maggi πουρές πατάτας 125gr

Φτιαγμένος από εκλεκτές πατάτες, ψημένες και κομμένες σε νιφάδες, είναι ιδανικός για κάθε χρήση. Απολαύστε τον πουρέ πατάτας MAGGI σαν συνοδευτικό, σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή χρησιμοποιήστε τον για πανάρισμα και άλλες δημιουργίες.

Τιμή 1,51 €

Knorr πουρές πατάτας 95gr

Ο Knorr Πουρές Πατάτας ετοιμάζεται από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο, φτιαγμένος από πατάτες επιλεγμένης σοδειάς, αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας.

Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα γάλακτος 200gr

Το κλασικό και αγαπημένο μπισκότο μας, με επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος.

Ο συνδυασμός των Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με τη σοκολάτα γάλακτος αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 2,12 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Stamos κοτόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos κοτόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας ταξιδεύει με τη γεύση και την παράδοση του Πηλίου. Απολαύστε τον αυθεντικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε τη μαγεία της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τη Stamos κοτόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και αναβαθμίστε την γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,89 €

Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ

Ανανεωτικό και πρακτικό, το Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το σετ κουταλιών θα δώσει μια φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει στην παρασκευή των αγαπημένων σας φαγητών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό σετ κουταλιών και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,37 €