• Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 6
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr Καγιά μπαχαρικά - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά πιπέρι τριμμένο 100gr

Τα μπαχαρικά προσφέρουν ιδιαίτερα, μοναδικά αρώματα και εμπλουτίζουν την γεύση των τροφών μας.

1817
5201346301003
1,70 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Εισάγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΓΙΑ Α.Β.Ε Φαίδωνος 8-10, Πάτρα ΤΚ:26335, Τηλ.:2610640310 - 2610640557, Fax: 2610640412, email: info@kagiaspices.gr, www.kagiaspices.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα κακουλέ 10gr

Κακουλέ σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Χρησιμοποιείται ιδίως σε γλυκές ζύμες, όπως είναι το τσουρέκι, τα πασχαλινά κουλουράκια, η βασιλόπιτα, αρτοσκευάσματα ή σε γλυκές πίτες και πολλά άλλα παρασκευάσματα. Μπορεί να προστεθεί σκόνη καρδάμου σε ροφήματα όπως το πράσινο τσάι.

Διατίθεται σε συσκευασία των 10γρ.

Τιμή 1,23 €

Ματίνα ρίγανη βάζο 12gr

Ρίγανη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 12 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 1,30 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 100gr

Βελτιώνει τη χώνεψη

Βελτιώνει τη διατροφική αξία κάθε βούκας που τρώτε

Απαλύνει τα συμπτώματα αρθρίτιδας

Συμβάλλει στη μάχη κατά του καρκίνου

Συμβάλλει στην καλή υγεία του εγκεφάλου

Προστατεύει την καρδιά σας

Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που συνήθως παραλείπουμε

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Τιμή 1,65 €

Macao μπούκοβο καυτερό 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Macao σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Knorr ζωμός extra κότας 88gr

Ο ζωμός κότας σε κόκκους της Knorr είναι ένας τρόπος να προσθέσετε Extra γεύση στα φαγητά σας. Ταιριάζει σε όλα τα φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, σχάρας ή για να φτιάξετε πλούσιο ζωμό στο λεπτό. Πασπαλίστε το φαγητό σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο και αν μαγειρεύετε.

Τιμή 2,45 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,97 €