• Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
  • Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr

Μπούκοβο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

6203
5201346401567
4,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Κλείνουμε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε άνοιγμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά grillo για κεφτεδάκια 50gr

Το Καγιά grillo για κεφτεδάκια 50gr είναι το τέλειο μπαχαρικό για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα και γεύση στα φαγητά σας. Με την πρώτη μυρωδιά θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Μεσογείου και θα ανανεώσετε τις συνταγές σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,40 €

Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr

Το Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό που θα δώσει μια μοναδική γευστική νότα στα φαγητά σας. Με την αυθεντική ποιότητα της εταιρίας Anatoli, αυτό το κύμινο θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και πλούσιες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μαγειρευτό πιάτο!
Τιμή 1,76 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Arion food αμμωνία 8x30gr

Η αμμωνία Arion food 8x30gr είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα χρώματα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο. Η εξαιρετική ποιότητα της αμμωνίας Arion food εξασφαλίζει λαμπερά και ανθεκτικά αποτελέσματα που διαρκούν. Αποκτήστε την αμμωνία Arion food για εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια χωρίς να αφήνει άρωμα. Η μη λιπαρή φόρμουλα της απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει προστασία από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του δέρματος.

Τιμή 2,73 €

Tns σφουγγαρίστρα έξτρα απορροφητική γίγας 150gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για άψογο καθαρισμό με την Tns σφουγγαρίστρα 150gr. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας ενθουσιάσει με τα απίστευτα αποτελέσματά της. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε την Tns σφουγγαρίστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!

Τιμή 1,00 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €