• Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 6
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 1
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 2
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 3
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 4
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 5
  • Καγιά βανίλια 5τεμ Καγιά μπαχαρικά - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά βανίλια 5τεμ

Βανίλια ζαχαροπλαστικής Καγιά 5 φιαλίδια σε φάκελο 1,5gr. Η βανίλια δίνει μία γλύκα στα γλυκά και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο. Η βανίλια σε σκόνη κρατάει το άρωμά της καλύτερα σε σχέση με τη βανίλια σε υγρή μορφή.

6194
5201346200405
0,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Ινδία κανέλα κεϋλάνης 25gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 2,34 €

Ήλιος σησάμι 100gr

Προσθέτει γεύση και εμφάνιση στο ψωμί, προστίθεται χαλαρά σε σαλάτες (με ξίδι ρυζιού, σόγια και σκόρδο), σωτέ λαχανικά, σπανάκι, κουνουπίδι και λαχανικά ατμού αλλά και σε μακαρονάδες.

Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns βάση ξύλινη για κατσαρόλες eym-019

Η βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 προσφέρει μια σταθερή και ασφαλή βάση για τις κατσαρόλες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προστατεύει τις επιφάνειες της κουζίνας σας από γρατζουνιές και φθορές. Επιπλέον, η φυσική υφή του ξύλου προσδίδει μια ζεστασιά και φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 1,07 €

Tns πλαστική εργαλειοθήκη με θήκες οργάνωσης 35cm

Η πλαστική εργαλειοθήκη Tns με θήκες οργάνωσης 35cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Με την ευρύχωρη σχεδίασή της, μπορείτε να οργανώσετε τα εργαλεία σας με έναν εύκολο και βολικό τρόπο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει ότι τα εργαλεία σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα, ενώ οι ενσωματωμένες θήκες σας επιτρέπουν να βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήσ
Τιμή 6,53 €

Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr

Οι Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση σε κάθε δάκτυλο. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της τζελέ με την εκρηκτική γεύση των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 4,26 €

Pantene σαμπουάν clarifying για μαλλιά με τάση λιπαρότητας 400ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Βαθύς Καθαρισμός καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για ενδυνάμωση. Ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει σε βάθος, για όλους τους τύπους μαλλιών, για απίστευτα καθαρά μαλλιά χωρίς βάρος. Το σαμπουάν καθαρισμού προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σας: ανανεώνει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αφαιρώντας τη λιπαρότητα, του καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Τιμή 3,79 €