• Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg
  • Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg

Η Barilla tortiglioni No83 5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Barilla, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση και τέλεια υφή σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα τη Barilla tortiglioni No83 5kg και απολαύστε εκλεπτυσμένες γεύσεις στο τραπέζι σας!
15563
8076800035834
13,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rummo penne rigate no66 500gr

Η Rummo penne rigate no66 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία των χρωμάτων. Με τη μοναδική της γεύση και την τέλεια υφή, αυτή η πέννα rigate θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε τώρα τη Rummo penne rigate no66 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €

Barilla ζυμαρικά tortellini γεμιστό με τυρί 500gr

Το Barilla tortellini γεμιστό με τυρί 500gr της εταιρίας Barilla είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και γρήγορο γεύμα. Με την απίθανη γεύση του τυριού που λιώνει στο στόμα σας και την απαλή υφή του φρέσκου ζυμαρικού, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα γραφικό εστιατόριο στην Ιταλία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία για μια νόστιμη γευστική εμπειρία!
Τιμή 7,58 €

Μάκβελ τριβελάκι βίδες 500gr

Βίδες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Τα fusilli μπορεί στην Ελλάδα να τα ξέρουμε ως βίδες, όμως αυτά τα ζυμαρικά, με ρίζες από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, χρωστούν το όνομά τους στην ανέμη όπου τα παλιά χρόνια τυλιγόταν το μαλλί. Στο χαρακτηριστικό σπιράλ σχήμα τους, ωστόσο, δεν οφείλουν μόνο την ονομασία τους, αλλά και την ευελιξία τους στους συνδυασμούς. Κι αυτό γιατί παγιδεύουν στο εσωτερικό τους ακόμα και την πιο ανάλαφρη σάλτσα, με αποτέλεσμα να δένουν εξίσου επιτυχημένα με σπιτικές πέστο αλλά και με πλούσιες σως από ντομάτα ή τυρί.

Τιμή 1,14 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα ελιάς 400γρ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μαγειρευτό γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση ελιάς, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε σπαγγέτι, ζυμαρικά ή όπως ακριβώς σας αρέσει και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,72 €

Melissa λιγκουίνι ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κουσκουσάκι 500gr

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψιλού ζυμαρικού από τη Βόρεια Ελλάδα. Μοιάζει με μικρή μπίλια και το ιδαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Είναι ιδανικό σκέτο, συνοδεύοντας κρέας. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει τη χρήση του σε γευστικές σούπες ή με κόκκινη σάλτσα. Εμπισθευθείτε το το και θα σας καταπλήξει! Εσείς, ποιά άλλη συνταγή θα δοκιμάσετε σήμερα;

Τιμή 1,23 €

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €

Καπάκι πιπίλα ελληνική μαύρη 14-16oz 100τεμ

Η μαύρη ελληνική πιπίλα με το καπάκι 14-16oz είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον καφέ σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 100 τεμαχίων και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού