• Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
  • Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr

Η Barilla pappardelle 250gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η Barilla, αυτή η παπαρδέλε θα σας καταπλήξει με την γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε την με την αγαπημένη σας σάλτσα και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναφάτε ξανά και ξανά.
15550
2111346700016
3,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa πέννες ριγέ ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €

Misko κριθαράκι μέτριο 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,23 €

Misko φιδές ψιλός 250gr

Οι Misko φιδές ψιλός 250gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τις δοκιμάσετε. Απολαύστε τις σε συνταγές με ντομάτα και τυρί για ένα πραγματικά νόστιμο γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Misko φιδές ψιλός 250gr σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,01 €

Misko σπαγγέτι No5 τρυπητά 500gr

Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!

Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 26cm

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ 26cm" φαίνεται να είναι ένα εργαλείο ή αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του γκαζιού σε μια συσκευή BBQ (barbecue) ή ψησταριά, προκειμένου να ξεκινήσετε τη μαγειρική στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 1,26 €

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €

Κάλας αλάτι κλασικό 750gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 2,02 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €