• Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg
  • Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg
  • Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg
  • Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg

Το Arion food κριθαράκι μέτριο 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κριθαριού στο σπίτι σας. Με ποικιλία συστατικών υψηλής ποιότητας, το κριθαράκι Arion food θα σας ενθουσιάσει με την απαλή και νόστιμη γεύση του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του σε κάθε μαγείρεμα!
23784
5203159025312
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla ζυμαρικά spaghetti No5 5kg

Το Barilla spaghetti No5 5kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση της Barilla, αυτό το σπαγγέτι θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε μακρύ νήμα που μαγειρεύετε. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την τέλεια υφή του Barilla spaghetti No5 5kg και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιψήσουν.
Τιμή 12,27 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Knorr σάλτσα έτοιμη μανιταριών 400gr

Η έτοιμη σάλτσα μανιταριών 400gr της Knorr είναι η τέλεια λύση για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ώρες στην κουζίνα. Απλά προσθέστε τη σάλτσα στα μακαρόνια σας ή χρησιμοποιήστε την ως βάση για νόστιμα ορεκτικά. Απολαύστε τη γεύση των φρέσκων μανιταριών με μια μόνο κίνηση.
Τιμή 2,79 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών 4 τυριά 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml

Η Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη συνδυασμό του βάλσαμου και της πανθενόλης, αυτή η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της για όμορφο και υγιές δέρμα.
Τιμή 6,41 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού