• Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg
  • Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg

Τα Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο τραπέζι σας. Με πλούσιο γεύση τυριού και τέλεια υφή, αυτά τα τορτελίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
23692
5203159031016
20,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αβεζ κοφτά ψιλά 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Rummo intergrale penne rigate no66 500gr

Τα Rummo intergrale penne rigate no66 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας πέννες ολικής άλεσης. Με τη μοναδική τους γεύση και υφή, θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση της ιταλικής κουζίνας. Απολαύστε τις Rummo penne rigate σε διάφορες συνταγές και αφήστε τις να σας κερδίσουν με τη μοναδική τους γεύση.
Τιμή 1,69 €

Barilla ζυμαρικά conchiglie rigate No93 500gr

​Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.

Τιμή 1,24 €

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 30gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,39 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax white charcoal 500ml

Στοματικό διάλυμα λεύκανσης με σύστημα White Protect και εκχύλισμα ενεργού άνθρακα για πρόληψη κατά των λεκέδων που διατήρει τα δόντια σας λευκά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η FreshFX τεχνολογία προσφέρει δροσερή αναπνοή και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 10 φορές περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

Τιμή 4,22 €

Trata τόνος καπνιστός 2x160gr

Ο βραβευμένος καπνιστός τόνος TRATA σε λάδι, «ανέβασε τον τόνο στη γεύση» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό του χαρακτήρα! Ο μοναδικός που καπνίζεται σε φούρνο με ξύλα, αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση για τους λάτρεις του τόνου, ενώ αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές με τα εξαιρετικά αρωματικά του χαρακτηριστικά. Ένα προϊόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €