• Barilla ragu rich 400gr, contadina | MrPanda.gr
  • Barilla ragu rich 400gr, contadina | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

30641
8076809525244
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg

Η Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση της σόγιας, δίνει ένα μοναδικό άρωμα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σούπες, stir-fries, και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια νόστιμη γεύση σόγιας. Αποκτήστε τώρα την Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg για να δώσετε νέα διάσταση στα πιάτα σας!
Τιμή 9,49 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Knorr σάλτσα έτοιμη καρμπονάρα 88gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 3,90 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα ελιάς 400γρ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μαγειρευτό γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση ελιάς, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε σπαγγέτι, ζυμαρικά ή όπως ακριβώς σας αρέσει και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Τιμή 6,38 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 3x500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 3,24 €