• Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής Pesto alla Genovese 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ιταλική νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Γένοβας με κάθε μουσουλμάνιση. Απολαύστε τη σε ζυμαρικά, σάντουιτς ή ως dip και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ιταλίας.
15552
2114495300014
11,77 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη με τομάτα & πιπεριά 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα με τομάτα & πιπεριά 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με φρέσκια γεύση τομάτας και εκλεπτυσμένη πικάντικη νότα από την πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απλά προσθέστε τη σε μια ποικιλία φαγητών, όπως ζυμαρικά, ψάρια ή κοτόπουλο, και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γευσ?
Τιμή 2,79 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Knorr σάλτσα αγγλική worcester 1125ml

Η Knorr αγγλική σάλτσα worcester 1125ml είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας με την αυθεντική της γεύση. Με τη συνδυασμό των καλύτερων υλικών και την παράδοση της εταιρίας Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αφήστε τη γεύση της Knorr να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης και απολαύστε κάθε στιγμή του γεύματός σας με τη μοναδική της γεύση.
Τιμή 20,10 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €

Knorr σάλτσα έτοιμη milanese 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σας σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr και απολαύστε την!
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

I love paper χαρτί κουζίνας 65m

Το I Love Paper χαρτί κουζίνας 65m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι απαλό στην επαφή με το δέρμα σας. Με τα 65m μήκος, θα έχετε αρκετό για κάθε χρήση. Αγοράστε το τώρα και διαπιστώστε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση του!
Τιμή 1,79 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 5,13 € Τιμή 4,34 €
  • -0,79 €
  • -0,79 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt lc-524 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό κλείσιμο που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 1 λίτρο, το Fresh box είναι ο ιδανικός σύντροφος για το γρήγορο και υγιεινό γεύμα σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο. Αποκτήστε το τώ?
Τιμή 1,85 €