• Barilla ζυμαρικά tortellini γεμιστό με τυρί 500gr
  • Barilla ζυμαρικά tortellini γεμιστό με τυρί 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla ζυμαρικά tortellini γεμιστό με τυρί 500gr

Το Barilla tortellini γεμιστό με τυρί 500gr της εταιρίας Barilla είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και γρήγορο γεύμα. Με την απίθανη γεύση του τυριού που λιώνει στο στόμα σας και την απαλή υφή του φρέσκου ζυμαρικού, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα γραφικό εστιατόριο στην Ιταλία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία για μια νόστιμη γευστική εμπειρία!
15567
2117039800018
7,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με φρέσκια και αρωματική γεύση. Απολαύστε τη σε πάστα, σάλτσα, ή ακόμα και σαν βάση για πίτσα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Αλμωπίας και δώστε νέα γεύση στα πιάτα σας!
Τιμή 2,34 €

Βλάχα παραδοσιακές χυλοπίτες με αυγά και γάλα 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητα προιόντα Βλάχα από αγνά υλικά. Οι χυλοπίτες Βλάχα με αυγά είναι ιδανικές για συνταγές με κρέας ή ακόμα και σκέτες. Κάποια πράγματα χάνονται στο χρόνο, αλλά τα πιο σημαντικά περνάνε από γενιά σε γενιά. Η Βλάχα, από το 1965 που ξεκίνησε, έχει κρατήσει αναλλοίωτη την προσήλωσή της στην ποιότητα και την παράδοση.

Τιμή 2,44 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο10 500gr

Το ζυμαρικό σπαγγέτι No10 500gr από την εταιρία Stella είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, το σπαγγέτι Stella θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την τραγανή υφή του σε κάθε μαγειρευτό πιάτο. Αγοράστε τώρα το σπαγγέτι Stella και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Knorr σάλτσα ναπολιτάνα 49gr

Η Knorr σάλτσα Napoltana σε συσκευασία 49gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτή η σάλτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη σε ζυμαρικά, πίτσα ή όπως εσείς προτιμάτε και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,19 €

Rummo intergrale spaghetti no3 500gr

Το Rummo intergrale spaghetti no3 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Rummo και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

Τιμή 1,74 €

Χιών αλάτι ψιλό 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Χιών σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,57 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 πράσινο λεμόνι 55gr

Σταθερό μπλοκ τουαλέτας με πράσινο λεμόνι για 5 δράσεις και διάρκεια έως 300 χρήσεις.

Προστατεύει την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, καθώς αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων, ενώ τη διατηρεί υγιεινά καθαρή. Δημιουργεί πλούσιο αφρό και προσφέρει λάμψη και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,57 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €