Νέο Barilla Παστίτσιο, για το πιο γευστικό παστίτσιο που έχετε δημιουργήσει! Τα ζυμαρικά διατηρούν το σχήμα τους και όλη τη γεύση τους ακόμα και μετά το βράσιμο, χωρίς να σπάνε και να λιώνουν.
Ζυμαρικά
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Η Τρουμπετίνα παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα
Ζυμαρικά σε αγαπημένα σχήματα παιδικών ηρώων.
Είναι ζυµαρικά µε γέµιση απο τυρι και έχουν κυκλικό σχήµα. Απολαύστε τα σκέτα, µε τυρί, µε κρέας ή με σάλτσες.
Μια παραλλαγή των Χυλοπιτών σε μικρότερο μέγεθος που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε κάθε ελληνικό σπίτι. Παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και αυγά και συνοδεύει κλασσικά ελληνικά πιάτα όπως σάλτσες κοκκινιστές με κοτόπουλο η μοσχάρι.
Η Knorr Σάλτσα Teriyaki είναι ένας χαρακτηριστικός συνδυασμός από μέλι, τζίντζερ και σάλτσα σόγιας που συνοδεύει τέλεια το μοσχάρι και το κοτόπουλο στις ethnic αλλά και στις μη ασιατικές συνταγές. Διαθέσιμη σε συσκευασία των 175ml.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη δικιά μας συνταγή για noodles με λαχανικά και κοτόπουλο. Θα χρειαστείτε: 400γρ. φρέσκα λαχανικά (πιπεριά, καρότο, καλαμπόκι baby), 300γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους, 40ml. λάδι για wok και 1 συσκευασία noodles αυγού. Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με 100ml Teriyaki Sauce. Σε ένα wok, ρίχνουμε το λάδι για wok και σοτάρουμε τα ανάμεικτα λαχανικά και το μαριναρισμένο κοτόπουλο για 7'. Σβήνουμε με 50ml Teriyaki Sauce, προσθέτουμε τα noodles και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 2'.
Το Linguine της εταιρείας Αβεζ είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά μακριά σχήματα ζυμαρικών.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.
Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητα προιόντα Βλάχα από αγνά υλικά. Οι χυλοπίτες Βλάχα με αυγά είναι ιδανικές για συνταγές με κρέας ή ακόμα και σκέτες. Κάποια πράγματα χάνονται στο χρόνο, αλλά τα πιο σημαντικά περνάνε από γενιά σε γενιά. Η Βλάχα, από το 1965 που ξεκίνησε, έχει κρατήσει αναλλοίωτη την προσήλωσή της στην ποιότητα και την παράδοση.
Κους Κους της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.
Χυλοπίτες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Αναφέρεται ότι γεννήθηκαν στην περιοχή της Emilia Romagna της Ιταλίας. Αυτό το μικρό, επίπεδο ζυμαρικό έρχεται συχνά σε τετράγωνο ή τριγωνικό σχήμα και χρησιμοποιείται συνήθως σε σούπες ζωμού.
Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.
Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.
Ανακαλύψτε τη γευστική ποικιλία της Θρακιώτικης κουζίνας με τους "Θράκη παραδοσιακούς φιδές λαχανικών 500γρ". Αυτό το παραδοσιακό φαγητό συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιδέων με τα αρωματικά και θρεπτικά λαχανικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Το απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα παιδιά, περισσότερο όμως οι μαμάδες γιατί είναι εύκολο και χορταστικό. Γίνεται ακόμη νοστιμότερο, όταν του προσθέτεις ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα. Οι μεγαλύτεροι το απολαμβάνουν στο φούρνο με χταπόδι και λιαστή τομάτα ή σε μια χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με διάφορα λαχανικά εποχής.
Κριθαράκι μέτριο από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Προϊόν ελληνικότατο αφού το σχήμα τους σημαίνει γιουβέτσι, θυμίζοντας σε όλους κυριακάτικα οικογενειακά τραπεζώματα. Μόλις τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να το δοκιμάζουν στο εξωτερικό και να τους αρέσει. Αγαπάει τις κόκκινες σάλτσες κι οι γιαγιάδες που μεγαλώνουν εγγόνια το ξέρουν καλά.
Έτοιμα σε 9-11 λεπτά
Ελληνικό προϊόν
Κριθαράκι από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου από την εταιρεία Μακβελ.
Η αγαπημένη μανέστρα των παιδικών μας χρόνων. Το κυριακάτικο γιουβέτσι στο ταψί, που σαν της γιαγιάς δεν έχει. Δοκιμάστε μία εναλλακτική του προσέγγιση με κατσίκι στο φούρνο, αλλά και με σουπιά και το μελάνι της, για τους λάτρεις των θαλασσινών.
Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!
Αποτελούν τη βάση γι’ αυτό το μοναδικό σε γεύση φαγητό. Συνθέτουν μια γεμάτη απολαυστική εμπειρία όταν συναντιούνται με τον κιμά και την κρέμα μπεσαμέλ. Ελληνικό προϊόν.
Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!
Πειραματιστείτε με ό,τι μπορείτε να φαντασείτε με το υλικό αυτό. Από δροσερές σαλάτες ζυμαρικών μέχρι ογκραντέν και παστίτσιο. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!
Βίδες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Τα fusilli μπορεί στην Ελλάδα να τα ξέρουμε ως βίδες, όμως αυτά τα ζυμαρικά, με ρίζες από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, χρωστούν το όνομά τους στην ανέμη όπου τα παλιά χρόνια τυλιγόταν το μαλλί. Στο χαρακτηριστικό σπιράλ σχήμα τους, ωστόσο, δεν οφείλουν μόνο την ονομασία τους, αλλά και την ευελιξία τους στους συνδυασμούς. Κι αυτό γιατί παγιδεύουν στο εσωτερικό τους ακόμα και την πιο ανάλαφρη σάλτσα, με αποτέλεσμα να δένουν εξίσου επιτυχημένα με σπιτικές πέστο αλλά και με πλούσιες σως από ντομάτα ή τυρί.
Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.
Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Νέα ζυμαρικά πολυδημητριακά για μια πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Δοκιμάστε τα με κάθε είδους σάλτσα ή και σκέτα.