• Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
9255
8076809513692
3,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 289kJ/69kcal
Λιπαρά 4,0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,5g
Υδατάνθρακες 6,3g
εκ των οποίων σάκχαρα 5,4g
Πρωτεΐνες 1,4g
Αλάτι 1,0g
Συστατικά
Τοματοπολτός 66%, συμπυκνωμένος τοματοπολτός 10%, κρεμμύδι 7%, νερό, καρότα 3,5%, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, σκόρδο 0,5%, θυμάρι 0,4%, σχοινόπρασο 0,2%, μαϊντανός 0,2%, αρωματική ύλη, μαύρο πιπέρι 0,01%.Χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Χωρίς γλουτένη.
Συνθήκες Διατήρησης
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται στην Ιταλία για την BARILLA HELLAS A.E., Πάππου 26 & Ακράγαντος, 104 42 Αθήνα - Τηλ: 210 5197800

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Knorr σάλτσα αγγλική worcester 1125ml

Η Knorr αγγλική σάλτσα worcester 1125ml είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας με την αυθεντική της γεύση. Με τη συνδυασμό των καλύτερων υλικών και την παράδοση της εταιρίας Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αφήστε τη γεύση της Knorr να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης και απολαύστε κάθε στιγμή του γεύματός σας με τη μοναδική της γεύση.
Τιμή 20,10 €

Misko σάλτσα ζυμαρικών με βασιλικό και κόκκινο κρασί 400gr

Η Misko σάλτσα ζυμαρικών με βασιλικό και κόκκινο κρασί 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα ζυμαρικών σας. Με την πλούσια γεύση του βασιλικού και το αρωματικό κόκκινο κρασί, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε την με φρέσκα ζυμαρικά για μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,67 €

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο πιάτο τους. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε πάστα, σάντουιτς ή όπως επιθυμείτε και απογειώστε την γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Φωτεινά, πολύχρωμα και γεμάτα με έκπληξη! Τα LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με μοναδικά σχέδια και λαμπερά χρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία τους. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας LOL surprise! επιθέματα.
Τιμή 1,22 €

Nava misty γάντι κουζίνας σιλικόνης μπεζ 30x19cm

Γάντι φούρνου της σειράς Misty από σιλικόνη και εσωτερική επένδυση υφάσματος, για ασφαλή μεταφορά ζεστών σκευών. Διαθέτει ανάγλυφη, αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό και βολικό κράτημα. Διαστάσεις: 30x19cm

Τιμή 5,72 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Lacta choco heart cakes 175gr

Μοναδικά αφράτο κέικ με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας γάλακτος και καρδιά από ρευστή σοκολάτας γάλακτος.

Τιμή 2,60 €

Dove κρεμοσάπουνο fine silk 250ml

Αποκτήστε μεταξένια απαλή επιδερμίδα με το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk 250ml. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Απολαύστε την πολυτέλεια και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk και αναδείξτε την ομορφιά σας κάθε μέρα.
Τιμή 1,59 €