• Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr Arion food - 1
  • Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr Arion food - 2
  • Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr Arion food - 1
  • Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα μακαρονάκια κοφτά 500gr της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Arion food. Αφεθείτε στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ανακαλύψτε τις νέες διαστάσεις της γεύσης με αυτό το αγαπημένο προϊόν.
23787
5203159025206
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Famiglia φιδές 500gr

O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού που αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας.

Τιμή 0,81 €

Misko ματσάτα χρυσή σειρά 500gr

Για εσάς τους φανατικούς των μακριών ζυμαρικών που θέλετε όμως το κάτι παραπάνω..! Η πλατιά επιφάνεια των ματσάτα προσφέρει το γερό «κράτημα» που έχει ανάγκη η καλοδουλεμένη σάλτσα σας ώστε να μη χάσει ούτε το ελάχιστο από τη νοστιμάδα της, δημιουργώντας μπουκιές «γεμάτες» από απόλαυση και τέρψη!

Τιμή 2,02 €

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & πιπεριά 360gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο πιάτο τους. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε πάστα, σάντουιτς ή όπως επιθυμείτε και απογειώστε την γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,34 €

Barilla linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €

Misko λιγκουίνι ολικής αλέσεως 500gr

Το Misko λιγκουίνι ολικής αλέσεως 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Με την απαλή γεύση του και την τέλεια υφή του, το Misko λιγκουίνι ολικής αλέσεως θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε το σε συνταγές με σάλτσες ή ως βάση για νόστιμα πιάτα με φρέσκα υλικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας με το Misko λιγκουίνι ολικής αλέ?
Τιμή 2,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία bacche di goji 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα bacche di goji σε συσκευασία των 1 λίτρου είναι μια πολυτελής επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Η φόρμουλα του συνδυάζει την αποτελεσματική καθαριστική δράση με την αναζωογονητική αίσθηση του αρώματος bacche di goji, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού και φρεσκάδας.

Τιμή 1,09 €

Κερί ρεσώ citronela 25τεμ

Το κερί ρεσώ citronella 25τεμ προέρχεται από την OΕΜ και περιέχει εκχύλισμα citronella, το οποίο απωθεί τα κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Κάθε τεμάχιο διαρκεί για περίπου 4 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τα έντομα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριν

Τιμή 2,19 €
Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1 Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €