• Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
  • Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food σπαγγέτι Νο2 για παστίτσιο 3kg

Το Arion food σπαγγέτι νο2 για παστίτσιο 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε το τέλειο παστίτσιο στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, το σπαγγέτι Arion food θα κάνει το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο και ελκυστικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
23735
5203159025299
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla ζυμαρικά conchiglie rigate No93 500gr

​Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.

Τιμή 1,24 €

Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg

Το Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενεργητικοί και υγιείς κάθε μέρα. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.
Τιμή 6,64 €

Misko φιδές ψιλός 250gr

Οι Misko φιδές ψιλός 250gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρουν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τις δοκιμάσετε. Απολαύστε τις σε συνταγές με ντομάτα και τυρί για ένα πραγματικά νόστιμο γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Misko φιδές ψιλός 250gr σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,01 €

Famiglia farfalle φιογκάκια 500gr

Farfalle από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα, με σάλτσα ή κιμά, να φτιάξετε πλούσιες μακαρονοσαλάτες ή γευστικά σουφλέ φούρνου, με αφράτη μπεσαμέλ.

Τιμή 0,94 €

Melissa τορτελίνι με 5 τυριά 250gr

Τα γεμιστά ζυμαρικά, γνωστά ως τορτελίνι, εσωκλείουν μέσα στην ζύμη τους γέμιση ποικιλίας πέντε διαφορετικών τυριών με γεμάτη γεύση για εύκολες, γρήγορες και γευστικές συνταγές.

Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Pummaro χυμός τομάτας με κρεμμύδι 520gr

Το Pummaro διάλεξε τις τομάτες, χαρίζοντας στο φαγητό σας τη γεύση και το άρωμα από 100% Ελληνικές τομάτες και πρόσθεσε κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας!

Τιμή 0,99 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την απαλή γεύση του βαλσαμικού και την γλυκύτητα του μελιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ ξυδιού βαλσαμικού με μέλι να σας ταξιδέψει και να σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,82 €

Bolsom spray κατά των αλάτων 500ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,51 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό χαμομήλι 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €