• Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max Vileda - 1
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max Vileda - 2
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max Vileda - 1
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max Vileda - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

12413
4023103222755
19,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αχαρνών 36, 145 61 Κηφισιά - Τηλ: από σταθερό 800 500 2580, Email: info.gr@fhp-ww.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουβάς με στίφτη κόκκινος 12lt

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον κόκκινο 12lt κουβά με στίφτη! Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, αυτός ο κουβάς θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε τον τώρα και δώστε λάμψη στην κουζίνα σας!
Τιμή 3,41 €

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
Τιμή 1,58 €

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Et plast στίφτης

Ο στίφτης ιταλίας της εταιρίας ET Plast είναι ο απόλυτος στίφτης που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και γρήγορη. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η ιταλική κατασκευή, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εργαλείο σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 1,02 €

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία θαλασσινή αύρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr

Τα Μπισκότα Μιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.

Τιμή 1,92 €

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Tiger χαρτί κουζίνας 600gr

Το Tiger χαρτί κουζίνας 600gr είναι μια ποιοτική επιλογή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της κουζίνας σας. Με μεγάλη απορροφητικότητα και αντοχή, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών, των σκευών και των μαγειρικών σκευών σας. Επιπλέον, το Tiger χαρτί κουζίνας έχει ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά από τα χημικά καθαριστικά. Αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κα
Τιμή 1,93 €

Jannis μπάρα πρωτεΐνης με ξηρούς καρπούς χωρίς ζάχαρη 28gr

Η μπάρα πρωτεΐνης Jannis είναι η τέλεια επιλογή για να αναζωογονήσετε το σώμα σας μετά από μια δύσκολη προπόνηση. Με 28γρ ζάχαρης και ξηρούς καρπούς, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει!

Τιμή 0,75 €