• Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt
  • Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt

Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την κομψότητα του παλτ οβάλ 18lt από τη Στίφτης Ιταλίας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα κομψό ιταλικό άγγιγμα.
18173
5200101150870
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουβάς οβάλ χωρίς στίφτη 18lt

Ο Κουβάς οβάλ χωρίς στίφτη 18lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθημερινή εργασία στον κήπο ή το σπίτι. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα τα αντικείμενα που χρειάζεστε, ενώ η οβάλ σχήμα του τον κάνει εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 4,17 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Vileda ultramax turbo σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Η Vileda ultramax turbo σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ είναι η ιδανική επιλογή για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την επαναστατική τεχνολογία του Vileda, το σφουγγάρι απορροφά το νερό και τη βρωμιά με μεγάλη αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα καθαρισμού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπο και με μεγάλη ευκολία.
Τιμή 35,79 €

Scotch-Brite κουβάς με στίφτη 15lt

Ο κουβάς με στίφτη 15lt της εταιρίας Scotch-Brite είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την προηγμένη τεχνολογία της Scotch-Brite, μπορείτε να καθαρίσετε με ευκολία και αποτελεσματικότητα κάθε επιφάνεια. Αποχαιρετήστε τον κόπο και τον χρόνο που χάνετε με άλλα προϊόντα και αποκτήστε τον Scotch-Brite κουβά με στίφτη 15lt για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητά του!

Τιμή 7,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €
Mentos drink χωρίς ανθρακικό με μήλο και σόδα 240ml Mentos drink χωρίς ανθρακικό με μήλο και σόδα 240ml
Περιορισμένη προσφορά!

Mentos drink χωρίς ανθρακικό με μήλο και σόδα 240ml

Ανανεωτική γεύση μήλου σε συνδυασμό με αφράτη σόδα, το Mentos drink χωρίς ανθρακικό θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Απολαύστε τη δροσερή αίσθηση του μήλου σε κάθε γουλιά και αφεθείτε στη γεύση που σας κερδίζει με την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Κανονική τιμή 0,86 € Τιμή 0,85 €
  • -0,01 €
  • -0,01 €

Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr

Η Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κουνέλι ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Η πλούσια γεύση και η υψηλή ποιότητα των υλικών θα κάνουν το τεράστιο αυτό πλεονέκτημα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Αποκτήστε τη Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι τώρα και προσφέρετε στη
Τιμή 0,69 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του βαλσαμικού ξινού, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ευχάριστη οξύτητα σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 3,61 €