• Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
18103
5202707991284
3,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo222

Ο κουβάς πλαστικός Νο222 της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ιδανικός για τη συγκέντρωση και αποθήκευση απορριμμάτων με άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον, ο λειτουργικός σχεδιασμός του κάνει εύκολο τον καθαρισμό και τη συντήρησή του, ενώ η μοντέρνα εμφάνισή του θα δώσει στο χώρο σας μια αίσθηση τάξης και οργάνωσης. Μην χάσετε την ευκαιρί
Τιμή 2,24 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Κύκλωψ κουβάς οβάλ Νο226

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ κουβά οβάλ Νο226 και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο κουβάς θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές εργασίες στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ με ένα κλικ!
Τιμή 3,61 €

Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την κομψότητα του παλτ οβάλ 18lt από τη Στίφτης Ιταλίας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα κομψό ιταλικό άγγιγμα.
Τιμή 1,51 €

Κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 16lt

Ο κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 χωρητικότητας 16 λίτρων είναι η ιδανική λύση για το σφουγγάρισμα και τον καθαρισμό του χώρου σας. Με αρκετό χώρο για να χωρέσει τα σφουγγάρια, τις σκούπες και άλλα καθαριστικά εργαλεία, αυτός ο κουβάς είναι πρακτικός και λειτουργικός.

Τιμή 3,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Τιμή 1,31 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,91 €

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΡΟΖ 750ML

Η VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΡΟΖ 750ML είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες και βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας και λάμψης των ρούχων σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην αγορά σας, αποκτήστε το VANISH OXI ACTION σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα όλη την χρονιά.
Τιμή 5,30 €