• Κύκλωψ κουβάς οβάλ Νο226 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κουβάς οβάλ Νο226 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κουβάς οβάλ Νο226

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ κουβά οβάλ Νο226 και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο κουβάς θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές εργασίες στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ με ένα κλικ!
41742
5202707001853
3,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,31 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo224

Ο πλαστικός κουβάς Κύκλωψ Νο224 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ή τη μεταφορά αντικειμένων με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Κύκλωψ Νο224 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,19 €

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
Τιμή 1,58 €

Et plast στίφτης

Ο στίφτης ιταλίας της εταιρίας ET Plast είναι ο απόλυτος στίφτης που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και γρήγορη. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η ιταλική κατασκευή, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εργαλείο σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

7 Days bake rolls με μπέικον 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Mac magic μπεσαμέλ 174gr

Η μαγεία της γεύσης συναντά την τελειότητα της ποιότητας με το Mac Magic μπεσαμέλ 174gr. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία του Mac Magic να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,84 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το χωρητικότητας 1 λίτρο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,70 €

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €

Melissa τορτελίνι με 5 τυριά 250gr

Τα γεμιστά ζυμαρικά, γνωστά ως τορτελίνι, εσωκλείουν μέσα στην ζύμη τους γέμιση ποικιλίας πέντε διαφορετικών τυριών με γεμάτη γεύση για εύκολες, γρήγορες και γευστικές συνταγές.

Τιμή 2,48 €