• Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ Vileda - 1
  • Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ Vileda - 2
  • Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ Vileda - 1
  • Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ Vileda - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

13382
4023103208476
27,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες.
Οδηγίες Χρήσης
Βρέχετε την σφουγγαρίστρα τοποθετώντας την απλά μέσα στον κάδο και πατάτε το πεντάλ (ιδανικά 5-6 φορές πάνω-κάτω συνεχόμενα). Η σφουγγαρίστρα στριφογυρίζει και στραγγίζει.
Είναι ιδανική για όλα τα είδη δαπέδων όπως πλακάκια, μάρμαρα και παρκέ.
Στοιχεία Προμηθευτή
FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αχαρνών 36, 145 61 Κηφισιά - Τηλ: από σταθερό 800 500 2580, Email: info.gr@fhp-ww.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €

Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε

Η επαγγελματική σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματική χρήση και διαθέτει μπλε χρώμα. Η δαγκάνα της σφουγγαρίστρας εξασφαλίζει σταθερό κράτημα κατά την χρήση και την εργονομική χρήση του εργαλείου. Είναι κατάλληλη για καθαρισμό διαφόρων επιφανειών όπως πλακάκια, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικά και ξύλο. Η σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι ανθεκτική και αποτελεσματική για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,93 €

Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη

Η Vellis πολυσφουγγαρίστρα τυπωμένη κίτρινη είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αποτελεσματική λειτουργία της, η Vellis πολυσφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.
Τιμή 31,77 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pear & aloe 50ml

Ανανεωτικό άρωμα αχλάδι και αλόης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Η απαλή φόρμουλα roll-on προσφέρει προστασία για 48 ώρες ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα!
Τιμή 2,08 €

Beauty line κρέμα σώματος φράουλα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €