• Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

8236
5202707001860
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Ο στίφτης No226 έχει έναν εργονομικό σχεδιασμό που τον καθιστά άνετο στη χρήση, και οι λαβές του προσφέρουν καλό κράτημα. Είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά και είναι σχεδιασμένος για μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τον φρέσκο χυμό από τα αγαπημένα σας φρούτα, προσθέτοντας φρεσκάδα και γεύση στα φαγητά και τα ποτά σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,31 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo224

Ο πλαστικός κουβάς Κύκλωψ Νο224 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ή τη μεταφορά αντικειμένων με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Κύκλωψ Νο224 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ketchup φιάλη 330gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 1,88 €

Doma κέικ ρολό με φράουλα 200gr

Ελβετικό ρολό Sofia με λεπτεπίλεπτη γεύση, μπορείτε να το απολαύσετε σε τρεις διαφορετικές γεύσεις - βανίλια, σοκολάτα και φράουλα. Και για ακόμη πιο τέλειο τέλος, το ρολό καλύπτεται από εκλεκτή διακόσμηση σοκολάτας.

Τιμή 0,98 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια extra safe 4x12τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €