• Vileda easy press κουβάς με στίφτη Vileda - 1
  • Vileda easy press κουβάς με στίφτη Vileda - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda easy press κουβάς με στίφτη

Ο Vileda easy press κουβάς με στίφτη είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολο και γρήγορο στύψιμο των ρούχων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε την αντοχή και την αξιοπιστία του προϊόντος για πολλά χρόνια. Μην αναβάλλετε άλλο, αποκτήστε τον Vileda easy press κουβά σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα στο στύψιμο των ρούχων σας!

13381
5201815332903
7,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,31 €

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
Τιμή 1,58 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Ανακαλύψτε τον αποχνουδωτή ρολό Sidirela με το ανταλλακτικό της εταιρίας Sidirela και απολαύστε απόλυτη άνεση και πρακτικότητα στο μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sidirela, ο αποχνουδωτής ρολό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,52 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Melissa κοφτό ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών

Τιμή 1,35 €
Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον απογευματινό καφέ σας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή του μπισκότου, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 0,64 € Τιμή 0,48 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €
Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1 Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Κανονική τιμή 1,88 € Τιμή 1,68 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €