• Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

8237
5202707994407
0,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένες λαβές για άνετη χρήση, καθώς και ειδικά σχεδιασμένο κανάλι για να συγκρατεί τον χυμό κατά τη διάρκεια της χυμοποίησης. Είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά για αξιόπιστη απόδοση και μακροχρόνια χρήση.

Αυτός ο στίφτης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, κοκτέιλ, γλυκών συνταγών και πολλών άλλων φαγητών και ποτών που απαιτούν φρέσκο χυμό. Με τον Κύκλωψ στίφτη οβάλ No227, μπορείτε να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σας με άνεση και ευκολία.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
Τιμή 1,58 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Vileda easy press κουβάς με στίφτη

Ο Vileda easy press κουβάς με στίφτη είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολο και γρήγορο στύψιμο των ρούχων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε την αντοχή και την αξιοπιστία του προϊόντος για πολλά χρόνια. Μην αναβάλλετε άλλο, αποκτήστε τον Vileda easy press κουβά σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα στο στύψιμο των ρούχων σας!

Τιμή 7,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €

Zakuska αγγουράκια τουρσί χωριάτικα πικάντικα 800gr

Τα χωριάτικα πικάντικα αγγουράκια τουρσί Zakuska 800gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την πλούσια γεύση και την πικάντικη νότα τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σας σνακ και να τα αγαπήσετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 2,67 €

STR8 deo spray red code 150ml

Το STR8 deo spray red code 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Με το αισθησιακό red code άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρισμό σας με το STR8 deo spray red code 150ml.
Τιμή 2,29 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φρεσκάδα ωκεανού 55gr

Το Klinex Power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού έχει βάρος 55gr και προσφέρει έντονη αρωματική ανανέωση στην τουαλέτα σας. Η φόρμουλα Power 5 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Τιμή 1,57 €