• Κύκλωψ στίφτης Νο224
  • Κύκλωψ στίφτης Νο224
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
18082
5202707000368
1,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Κερί citronella σε κουβαδάκι μικρό

"Αφήστε το αερωστροβίλι να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης στον κήπο σας με το Κερί citronella σε κουβαδάκι μικρό. Απολαύστε τις βραδινές σας στιγμές χωρίς ενοχλητικά έντομα και απολαύστε τη φυσική προστασία που προσφέρει το κερί citronella. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς αναστατωτικά ενοχλητικά."
Τιμή 0,84 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Et plast στίφτης

Ο στίφτης ιταλίας της εταιρίας ET Plast είναι ο απόλυτος στίφτης που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και γρήγορη. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η ιταλική κατασκευή, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εργαλείο σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Pantene σαμπουάν classic care για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml Pantene σαμπουάν classic care για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml
Περιορισμένη προσφορά!

Pantene σαμπουάν classic care για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Classic Clean καθαρίζει απαλά, χαρίζοντας στα μαλλιά ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V, αφήνοντας τα όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Κανονική τιμή 3,63 € Τιμή 3,53 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr

Τα Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και τραγανό σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τέλεια υφή, θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,95 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

Doca σαλάμι γάτας κρέατος 200gr

Το σαλάμι γάτας κρέατος της Doca είναι ένα ποιοτικό και γευστικό γεύμα για τη γάτα σας. Με 200gr πεντανόστιμου κρέατος, προσφέρει στη γάτα σας την απαραίτητη δόση πρωτεΐνης και ενέργειας που χρειάζεται για να παραμένει υγιής και ενεργή. Επιπλέον, η Doca είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατοικιδίων ζώων, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος. Η γάτα σας θα λατρέψει το σαλάμι αυτό!
Τιμή 1,18 €