• Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo222 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo222 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo222

Ο κουβάς πλαστικός Νο222 της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ιδανικός για τη συγκέντρωση και αποθήκευση απορριμμάτων με άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον, ο λειτουργικός σχεδιασμός του κάνει εύκολο τον καθαρισμό και τη συντήρησή του, ενώ η μοντέρνα εμφάνισή του θα δώσει στο χώρο σας μια αίσθηση τάξης και οργάνωσης. Μην χάσετε την ευκαιρί
18141
5202707000351
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Κύκλωψ κουβάς οβάλ Νο226

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ κουβά οβάλ Νο226 και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο κουβάς θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές εργασίες στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ με ένα κλικ!
Τιμή 3,61 €

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την κομψότητα του παλτ οβάλ 18lt από τη Στίφτης Ιταλίας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα κομψό ιταλικό άγγιγμα.
Τιμή 1,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Sdoukos fruit for snack αποξηραμένα blueberries 100gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αποξηραμένων μύρτιλων Sdoukos fruit for snack. Με την τέλεια ισορροπία γλυκού και ξινού, αυτά τα μύρτιλα θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τα αποξηραμένα μύρτιλα Sdoukos fruit for snack!
Τιμή 4,41 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

Τιμή 1,35 €

Pringles τσιπς 40gr, hot & spicy

Ανακαλύψτε την πικάντικη γεύση των Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr και αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει! Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικου και γευστικού, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr τώρα!
Τιμή 0,57 €