• Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo224 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo224 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός Νo224

Ο πλαστικός κουβάς Κύκλωψ Νο224 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ή τη μεταφορά αντικειμένων με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Κύκλωψ Νο224 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
18136
5202707000320
3,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Κύκλωψ κουβάς 10lt Νο228 27,8x25,3cm

Ο Κύκλωψ κουβάς 10lt Νο228 27,8x25,3cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας με ασφάλεια και άνεση. Με τις διαστάσεις του να είναι 27,8x25,3cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να χωρέσετε ό,τι χρειάζεστε. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να υποκύπτει στις καθημερινές πιέσεις. Αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 1,89 €

Κουβάς οβάλ χωρίς στίφτη 18lt

Ο Κουβάς οβάλ χωρίς στίφτη 18lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθημερινή εργασία στον κήπο ή το σπίτι. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα τα αντικείμενα που χρειάζεστε, ενώ η οβάλ σχήμα του τον κάνει εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 4,17 €

Κύκλωψ στίφτης Νο224

Ο Κύκλωψ στίφτης Νο224 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εύκολη χρήση, ο στίφτης Κύκλωψ Νο224 είναι ο σύμμαχος σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες συνταγές. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση του μαγειρέματος!
Τιμή 1,58 €

Στίφτης Ιταλίας παλτ οβάλ 18lt

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την κομψότητα του παλτ οβάλ 18lt από τη Στίφτης Ιταλίας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα κομψό ιταλικό άγγιγμα.
Τιμή 1,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml

Η Veet αποτριχωτική κρέμα σε spray για ευαίσθητα δέρματα 150ml είναι η ιδανική λύση για την αποτρίχωση σας. Με την ειδική της φόρμουλα, αφαιρεί απαλά την τριχοφυΐα ενώ παράλληλα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα σας. Αποκτήστε λείο δέρμα με μια απλή κίνηση. Αφήστε τη Veet να φροντίσει την εμφάνισή σας και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 5,75 €

Olympus σακούλα απορριμμάτων με κορδόνι recycled 52x75cm 10τεμ

Η σακούλα απορριμμάτων Olympus διαθέτει κορδόνι για εύκολη χρήση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό. Με διαστάσεις 52x75cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αγοράστε τώρα για μια πιο οικολογική και βιώσιμη επιλογή!
Τιμή 0,85 €

Luxury κουτί για μπουγάτσα 14,5x13x4cm 10kg

Το Luxury κουτί για μπουγάτσα 14,5x13x4cm 10kg είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεστε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας λιχουδιά με στυλ και πολυτέλεια. Με το κομψό σχεδιασμό του και την ποιότητα κατασκευής του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει έναν άριστο τόνο στις στιγμές σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 16,09 €