Σκούπες - Βούρτσες - Κοντάρια

Ενεργά φίλτρα

Cisne ξαραχνιάστρα επαγγελματική

Η ξαραχνιάστρα Cisne είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει να διατηρεί τον χώρο εργασίας του καθαρό και λείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Cisne, η ξαραχνιάστρα αυτή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τις ξαράχνιες να καταστρέψουν την εικόνα σας. Αποκτήστε τώρα την ξαραχνιάστρα Cisne και δείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 8,12 €

Cisne ξεσκονίστρα ηλεκτροστατική

Η ξεσκονίστρα ηλεκτροστατική της εταιρίας Cisne είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική της απόδοση και την εύκολη χρήση, η ξεσκονίστρα Cisne θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε αποτελεσματικά τη σκόνη και τους ρύπους από κάθε επιφάνεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής.
Τιμή 5,41 €

Mis beauty code ράσπα ποδιών 8027

Το Mis Beauty Code ράσπα ποδιών 8027 είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των ποδιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση του, θα αποκτήσετε απαλά και λεία πόδια με άνεση και ευκολία. Αφαιρεί αποτελεσματικά το σκληρό δέρμα και τις κάλους, ενώ παράλληλα προσφέρει χαλαρωτική μασάζ για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. Αποκτήστε το Mis Beauty Code ράσπα ποδιών 8027 τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ποδιών σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 2,66 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 33cm

Ο καθαριστής δαπέδου Spiangiacqua 33cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική του απόδοση και αξιοπιστία, θα μπορείτε να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης!
Τιμή 1,84 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 44cm

Ο καθαριστής δαπέδου 44cm της εταιρίας Spiangiacqua είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την εύκολη χρήση, θα κάνει τον καθαρισμό των δαπέδων σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από τους καλύτερους καθαριστές δαπέδου στην αγορά!
Τιμή 2,03 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm

Η Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την αξιοπιστία του, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και όμορφο χώρο ζωής!
Τιμή 2,42 €

Sweepline σκούπα καουτσούκ με πτυσσόμενο κοντάρι σετ ιταλικό πάσο

Η Sweepline σκούπα καουτσούκ με πτυσσόμενο κοντάρι σετ ιταλικό πάσο είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ευκολία χρήσης, δεν θα μπορείτε παρά να ενθουσιαστείτε από τα αποτελέσματα που προσφέρει. Αποκτήστε την Sweepline σκούπα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαριότητας!
Τιμή 6,01 €

Tns σκούπα με λεπτό σπείρωμα 17cm

Η Tns σκούπα με λεπτό σπείρωμα 17cm είναι ιδανική για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ευκολία χρήσης, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική σκούπα που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο.
Τιμή 1,05 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Vileda σκούπα style

Η Vileda style σκούπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μετατρέψει τον καθαρισμό σε εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αφήστε τη Vileda style σκούπα να κάνει τη δουλειά της και αφήστε εσάς να απολαύσετε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Vileda style σκούπα σήμερα!
Τιμή 4,15 €

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,02 €

Αλοχρώμ κοντάρι πτυσσόμενο με ψιλή βίδα 2m

Το Αλοχρώμ κοντάρι πτυσσόμενο με ψιλή βίδα 2m είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολη χρήση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε εργασία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε εργασία!
Τιμή 2,82 €

Βούρτσα για αλοιφή παπουτσιών

Η νέα βούρτσα για αλοιφή παπουτσιών είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τη συντήρηση των αγαπημένων σας παπουτσιών. Με τις μαλακές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, αφήνοντας τα παπούτσια σας λαμπερά και καινούργια. Αναβαθμίστε την εμφάνιση και την αντοχή των παπουτσιών σας με τη βούρτσα αλοιφής παπουτσιών μας!
Τιμή 0,60 €

Βούρτσα πλύσεως με λαβή

Η βούρτσα πλύσεως με λαβή είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει την καθημερινή της δουλειά με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με την ειδικά σχεδιασμένη λαβή, η βούρτσα εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε γωνία του σπιτιού σας. Αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπ
Κανονική τιμή 0,92 € Τιμή 0,84 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Κοντάρι ξύλου οξυά με βίδα 1,20m

Ανανεωμένο κοντάρι ξύλου οξυάς με βίδα 1,20m για όλους τους λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το κοντάρι θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες περιπέτειες!
Τιμή 1,35 €

Κοντάρι τηλεσκόπικο 240cm

Ανακαλύψτε το νέο τηλεσκοπικό κοντάρι 240cm και εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας με άνεση και ευκολία. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εύκολη χρήση, αυτό το τηλεσκοπικό κοντάρι θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε δύσκολα σημεία με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας εξόρμηση.
Τιμή 7,66 €

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος με χερούλι Νo800

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος με χερούλι Νo800 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Κύκλωψ, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τα ασπρίσματα από τα πατώματα και τις επιφάνειες σας. Με το εργονομικό χερούλι Νo800, η χρήση αυτής της βούρτσας είναι άνετη και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος για έναν καθαρό και λαμ?
Τιμή 2,52 €

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την απίστευτη απόδοση καθαρισμοϋ, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο100 σήμερα και θα δείτε τη διαφορά στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,93 €

Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80

Η Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η βούρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε χρήστη. Αποκτήστε την Κύκλωψ βούρτσα ασπρίσματος Νο80 τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,43 €

Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28

Η Κύκλωψ βούρτσα ενδυμάτων νάυλον Νο28 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ευκολία και γρήγορα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τις κηλίδες και τη βρωμιά από τα ρούχα σας, κρατώντας τα πάντα καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την αγορά αυτής της εκπληκτικής βούρτσας ενδυμάτων!
Τιμή 1,63 €

Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών

Η Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Κύκλωψ βούρτσα καλοριφέρ και παντζουριών και να βελτιώσετε τον χώρο σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 1,71 €

Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική

Η Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου με λαβή πλαστική είναι το ιδανικό εργαλείο για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η βούρτσα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι. Η εργονομική λαβή της σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα, ενώ η πλαστική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα μπάνιου και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,56 €

Κύκλωψ βούρτσα ονυχών Νo20

Η Κύκλωψ βούρτσα ονυχών Νο20 είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Κύκλωψ, αυτή η βούρτσα θα σας προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα ονυχών Νο20 και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 0,95 €

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €

Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7

Η σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τις ακαταμάχητες ιδιότητές της, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αποκτήστε τη σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500

Η Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα σε κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε τη λάμψη του σπιτιού σας σε δεύτερη μοίρα, αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ βούρτσα σπαστή Νο500 και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 3,14 €

Κύκλωψ βούρτσα υποδημάτων τρίχα αλοιφής

Η Κύκλωψ βούρτσα υποδημάτων τρίχα αλοιφής είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των υποδημάτων σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα της τρίχας αλοιφής, η Κύκλωψ βούρτσα εξασφαλίζει λάμψη και προστασία για κάθε είδος υποδήματος. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ και τη φρεσκάδα των υποδημάτων σας με ένα απλό πέρασμα!
Τιμή 0,96 €

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με χοντρή βίδα 130cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη χρήση, αυτό το κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 4,19 €

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου με ψιλή βίδα 130cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου και την ψιλή βίδα, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εργασία που χρειάζεται ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο να σας ξεφύγει - αγοράστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη!
Τιμή 4,19 €

Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου ριγέ 1,40cm

Το Κύκλωψ κοντάρι αλουμινίου ριγέ 1,40cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την εύκολη χρήση του, το Κύκλωψ κοντάρι είναι ο σύμμαχος που χρειάζεστε για κάθε εργασία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 8,98 €

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με χοντρή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με χοντρή βίδα 120cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργοστασιακή ή σπιτική εργασία. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ και την ποιότητα κατασκευής του, αυτό το κοντάρι είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Μην αφήνετε καμία εργασία να σας ταλαιπωρεί, αποκτήστε το Κύκλωψ κοντάρι σήμερα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,95 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
Τιμή 0,95 €

Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m

Το Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m είναι το ιδανικό εργαλείο για να αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα το πρόβλημα των αράχνων στο σπίτι σας. Με το εύκολο στη χρήση σχεδιασμό του, μπορείτε να απομακρύνετε τις αράχνες με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τις αράχνες να καταστρέψουν την ηρεμία σας, αποκτήστε το Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m τώρα και απολαύστε ένα αράχνες-δωρεάν περιβάλλον.
Τιμή 1,30 €

Κύκλωψ κώνος για πτυσσόμενο κοντάρι πλαστικός

Ο κώνος πτυσσόμενου κονταριού Κύκλωψ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε εξερευνητή της φύσης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο πλαστικός κώνος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την τοποθεσία σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάνετε καιρό, αποκτήστε τον κώνο Κύκλωψ τώρα και εξερευνήστε τον κόσμο με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
Τιμή 0,58 €

Κύκλωψ λόλα μικρή πλαστική

Η Κύκλωψ Λόλα είναι ένα μοναδικό προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με το μικρό της μέγεθος και το μοντέρνο design, θα γίνει η ιδανική προσθήκη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε την Κύκλωψ Λόλα τώρα και αναβαθμίστε το στιλ σας!
Τιμή 0,69 €

Κύκλωψ λόλα πιάτων πλαστική μεγάλη

Η Κύκλωψ λόλα πιάτων πλαστική μεγάλη είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση στην κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το ελκυστικό σχεδιασμό της, θα αναβαθμίσει τον τρόπο που σερβίρετε τα φαγητά σας. Είναι ανθεκτική, εύκολη στον καθαρισμό και στην αποθήκευση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,00 €

Κύκλωψ πατρονάκι

Το Κύκλωψ πατρονάκι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μόδας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατρονάκι Κύκλωψ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το στυλ σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,32 €

Κύκλωψ πατρονάκι στενό

Το Κύκλωψ πατρονάκι στενό της εταιρίας Κύκλωψ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα και το μοντέρνο design του, το πατρονάκι θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνισή σας. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 1,08 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς No15

Το πινέλο λαδομπογιάς No15 είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται κυρίως για την εφαρμογή λαδομπογιάς σε καμβά ή άλλες επιφάνειες. Οι κύκλωψ πινέλο είναι γνωστοί για την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, καθώς και για την ακρίβεια και απόδοσή τους στην εφαρμογή της μπογιάς. Είναι ιδανικό για λεπτομέρειες και λεπτές γραμμές και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στον καλλιτέχνη ή στον ερασιτέχνη ζωγράφο.

Τιμή 0,70 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς No2

Το πινέλο λαδομπογιάς No2 είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή λαδομπογιάς σε καμβάδες ή άλλες επιφάνειες. Η λαδομπογία είναι μια τεχνική ζωγραφικής που χρησιμοποιεί λάδια ως διαλυτικά για τα χρώματα, παρέχοντας ένα πλούσιο, λαμπερό αποτέλεσμα. Το πινέλο No2 είναι μικρό σε μέγεθος και κατάλληλο για λεπτομερείς εργασίες και λεπτές γραμμές. Ο όρος "Κύκλωψ" μπορεί να είναι η μάρκα ή ο τύπος του πινέλου.
Τιμή 1,09 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο1

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής με το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο1! Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια αυτού του πινέλου, μπορείτε να δημιουργήσετε αριστουργήματα στον καμβά σας. Η εταιρία Κύκλωψ φροντίζει για τις ανάγκες κάθε καλλιτέχνη, προσφέροντας πάντα τα καλύτερα εργαλεία. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε με το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο1!
Τιμή 0,80 €

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5

Το Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς Νο2,5 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζωγράφο. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια που προσφέρει, το πινέλο αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έργα τέχνης με εξαιρετική λεπτομέρεια και εκφραστικότητα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αφήστε το Κύκλωψ πινέλο να σας οδηγήσει σε νέες και μοναδικές δημιουργίες.
Τιμή 1,52 €

Κύκλωψ σκούπα sarostra Νο113

Η Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την αξιοπιστία και την απόδοσή της, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη σκόνη και τα χνούδια που μπορεί να κρύβονται στις γωνίες του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,28 €

Κύκλωψ σκούπα ασφάλτου Νο1009

Η σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του ασφαλτοστρωμένου δρόμου σας. Με την ισχυρή της αναρρόφηση και την εύκολη χρήση, θα αφήσει το δρόμο σας καθαρό και ασφαλές. Μην αφήνετε τη βροχή και τα φύλλα να δημιουργήσουν εμπόδια, αποκτήστε τώρα τη σκούπα ασφάλτου Κύκλωψ Νο1009 και κάντε τον δρόμο σας να λάμψει ξανά!
Τιμή 1,93 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια

Η σκούπα βεντάλια Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί τον απόλυτο καθαρισμό στο σπίτι της. Με την υψηλή τεχνολογία της Κύκλωψ, η σκούπα αυτή εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα δάπεδα και χαλιά, αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε τον καθαρισμό χωρίς προβλήματα και κόπο!
Τιμή 2,13 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή τεχνολογία και την αξιοπιστία της Κύκλωψ, αυτή η σκούπα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια europa τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμψει!
Τιμή 1,06 €

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
Τιμή 1,95 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Κύκλωψ, αυτή η σκούπα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με ένα αξιόπιστο εργαλείο καθαρισμοϋ.
Τιμή 3,53 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο60

Η επαγγελματική σκούπα Κύκλωψ Νο60 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Με τη μοναδική σχεδίασή της και την ανθεκτική κατασκευή της, η σκούπα Κύκλωψ Νο60 εξασφαλίζει την άριστη καθαριότητα και την απόλυτη αποτελεσματικότητα σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητά του.
Τιμή 5,19 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την υψηλή απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τον χώρο σας να λάμπει!
Τιμή 3,52 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60

Η Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική σκληρή πλαστική Νο60 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απόδοσή της, θα κάνει τον καθαρισμό των χώρων σας γρήγορο και εύκολο. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε καθαριστική διαδικασία.
Τιμή 5,19 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική No105

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,56 €

Κύκλωψ σκούπα μαγνητική Νο101

Η σκούπα μαγνητική Νο101 της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε γωνιά του σπιτιού σας, αφήνοντας το χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Η εύκολη χρήση και η αξιοπιστία της σκούπας Κύκλωψ Νο101 την καθιστούν μια επιλογή που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 1,39 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού