• Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 44cm Spiangiacqua - 1
  • Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 44cm Spiangiacqua - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpiangiacqua

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 44cm

Ο καθαριστής δαπέδου 44cm της εταιρίας Spiangiacqua είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την εύκολη χρήση, θα κάνει τον καθαρισμό των δαπέδων σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από τους καλύτερους καθαριστές δαπέδου στην αγορά!
17883
8010225000169
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα σκληρή χαλιών

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,71 €

Σκούπα χόρτου μικρή τζακιού

Η μικρή σκούπα χόρτου της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του κήπου σας. Με τον ισχυρό της κινητήρα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τα φύλλα και τα χόρτα, κάνοντας τον κήπο σας να λάμπει. Ελαφριά και ευέλικτη, σας επιτρέπει να φτάνετε σε κάθε γωνιά του κήπου σας, εξασφαλίζοντας έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν όμορφο κήπο χωρίς κόπο!
Τιμή 1,35 €

Cisne ξεσκονίστρα ηλεκτροστατική

Η ξεσκονίστρα ηλεκτροστατική της εταιρίας Cisne είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική της απόδοση και την εύκολη χρήση, η ξεσκονίστρα Cisne θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε αποτελεσματικά τη σκόνη και τους ρύπους από κάθε επιφάνεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής.
Τιμή 5,41 €

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας ίσια Νο115

Η Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας ίσια Νο115 είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας. Με την εκπληκτική της δύναμη αναρρόφησης και την ευελιξία της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην αγορά αυτής της σκούπας. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον χώρο σας καθαρό και φρέσκο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml Αμπελήσιους - 1 Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml Αμπελήσιους - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml

Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Κανονική τιμή 2,60 € Τιμή 2,31 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το μαύρο πιπέρι τριμμένο αποτελεί ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια έντονη, πικάντικη γεύση και αρωματικό άρωμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση και πικάντικη νότα σε ποικίλα φαγητά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο πιπέρι τριμμένο σε σάλτσες, σούπες, μαρινάδες, μαρινάρες, και πρακτικά σε οποιοδήποτε φαγητό όπου επιθυμείτε να προσθέσετε πικάντικη γεύση. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μπαχαρικό και χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κουζίνα.

Καθώς το μαύρο πιπέρι τριμμένο έχει έντονη γεύση, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με μέτρο, και μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για πικάντικη γεύση.

Τιμή 1,22 €

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού